...

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Titta på TV ja vähän L'Orealiakin

Nu jag har tittat fem olika tv-program utan texting. Kan du hör hur min hjärna säger *bing*? :D

Juu, että sillä lailla. Kulutun muutaman tunnin "iloisesti" surffaamalla ruotsalaiselta tv-saitilta toiselle etsien jotain kivaa ja mielenkiintoista. Ilman tekstiä olisi pitänyt katsoa, mutta eihän siitä saa erkkikään selvää :D Ainakin tuli tehtyä ja pakko todeta, että ei tämä tehtävä kyllä yhtään edistänyt mun tykkäämistä kyseistä kieltä kohtaan! :D

Ja taas positiivisempaan asiaan:

Sain torstaina hyvän syyn käydä Anttilassa ja eihän sieltä tyhjin käsin palattu. Hiusvärin (jota oikeastikin olin menossa hakemaan) lisäksi mukaan tarttui se monien kehuma L'Orealin Nutri Soft -vartalovoide normille iholle, Garnierin Hydralock käsivoide, Natural Coden huulikiilto Fresh Pink sekä suihkumyssy. Käyttöön tulivat kaikki, joten en turhaksi ostoskerraksi sanoisi.

Nyt muutaman käyttökerran jälkeen voin myös liittyä tuon Nutri Softin kehujiin. Tuoksu on aivan ihana, ei kuitenkaan niin vahva, kuin voisi olettaa.

Tätä Garnierin käsivoidetta on menossa nyt toinen puteli ja olen ehdottoman rakastunut tähän. Etenkin tuoksuun. Tästä en ole saanut mitään assosioita, tuoksu on vain muuten todella ihana <3
Sen verran raskaampi tämä on, että en käytä päivisin, koska muuten kaikki paikat on ihan niljakkaat. Joten iltaisin ennen nukkumaan menoa läästin tätä handuihin ja kyynärpäihin, jotka on välillä erittäin korppumaiset. Tai noh, tuleehan tätä käytettyä kämmenselille päivisin samalla on häärään tietokoneella.



Niin joo! Ja tänään on mitä parhain päivä: olympialaiset päättyy!!
Seurasitteko itse kisoja? Mä vältin kaiken, jopa jääkiekon X)

lauantai 27. helmikuuta 2010

Kun mikään ei kiinnosta aka erittäin myöhässä oleva syysmasennus sekä pieni piristysruiske

Oletteko koskaan törmännyt kyseiseen tunteeseen? Itse olen nyt kärsinyt siitä melkein koko viikon. Kouluhommia pitäisi tehdä (palautukset tiistaina) ja lisäksi samana päivänä tentti kansainvälisestä kaupasta. Aihe on erittäin kiinnostava, mutta toinen tenttikirjoista niin pirun kuiva, että ei sitä lue erkkikään.
Samasta syystä on kirjoittelu tänne jäänyt vähemmälle. Tuntuu vaan siltä, ettei oikein jaksa innostua mistään. Lisäksi niskoilla painaa ensi kuun vuokra. Näin osa-aikahommilla ei kauheasti juhlita vaikka palkka onkin hyvä. Niitä tunteja kun tarvittaisiin kuitenkin lisää, ja paljon! Ja tietysti se ihminen töissä, ketä tästä päättää (ja kuka alunperin mulle asiasta puhuikin, että kiinnostaisiko ottaa koko homma hoitoon joka ilta) ja saisi pyörät pyörimään, on tietysti lomalla. Onneksi hän kuitenkin on tietoinen siitä, että opintotukeni on täysin finito, joten toivon sen vauhdittavan päätöksentekoa. Toimeen kuitenkin munkin pitää tulla.
Lisättäköön vielä, että tällä hetkellä on melkein ainut kuka tota hommaa pystyy kunnolla tekemään, tietoa ja taitoa riittää. Uusien kouluttaminen on raskasta ja aikaavievää hommaa.

Alkaa oikeasti painaa päälle tämä rahanpuute. Ei siinä muuten, jos olisin yksin, mutta kun on nuo kaksi lastakin tuossa (siis kissat) ja niitäkin pitää huoltaa ja ruokkia. On todella raskasta pitää tätä kaikkea sisällä. Äidilleni en viitsi alkaa avautua tästä, koska hänkin on työttömänä ja pitää huolta kahdesta toisesta sisaruksestani. Tietty isovanhempani ovat olemassa, sekä enoni, mutta jo kokemuksesta tiedän, että rahan vastineeksi saan ns. haukkumista ja kommentteja, kuinka taas olen epäonnistunut jne. "Hauskinta" tässä on se, että tätä kaikkea ei sanota suoraan, vaan rivien välistä ja annetaan ymmärtää. Ja voin kertoa, olo sen jälkeen ei ole kovin lohdullinen. Joten mielummin selviän tästä kaikesta yksikseni ja myöhemmin muistella, kuinka selvisin tästä kaikesta ilman apua. Kyllähän tämä kasvattaa ja lujittaa, mutta vaikeimman kautta on mentävä.

Joten nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että alkaa tapahtumaan muutoksia! :)


Mutta jotain positiivistakin:

hain eilen postista Avonin paketin ja olin sen verran saanut kerättyä tilauksia, että omistani en joudu maksamaan mitään ja tämä kattoi muutaman tilaamani tuotteen sekä näytteet. Jos en olisi itse tilannut mitään, niin laskujeni mukaan noin kolmisen kymppiä olisin saanut välistä.

Paketin kätköistä paljastuikin muiden tuotteiden ohella nämä:



Välittömästi vaikuttava finnihoito
En niinkään saa ihon päällisiä finnejä (olen siis erittäin onnekas), mutta jos ja kun niitä finnejä tulee, niin ne ovat melkein jossain puolessavälissä takaraivoa, noin sormenpään kokoisia ja kun niitä edes erehtyy hipaisemaan, niin tuntuu että taju lähtee samointein. En ole ennen kokeillut mitään täsmähoitoja, joten ajattelin testata josko tämä auttaisi näihin murheenkryyneihin.




Mango&inkivääri 2-in-1 puhdistava ja tasapainottava shampoo ja hoitoaine kaikille hiustyypeille
Kun avasin laatikon, niin ensimmäinen toteamus oli, että mikä kanisteri täällä oikein on. En tajunnut, että pullon koko oli 750ml. Kuvastossa oli hajunäyte ja hintaa pari hassua euroa, joten lisäsin sen listalle ihan vain mielenkiinnosta. Tämä on niin ihanan tuoksuinen. Harmi, ettei tämä yhteyteen saa hajunäytettä millään :D Saas nähdä kuinka hiuspohjani villiintyy tästä, se kun on erittäin herkkä shampoiden vaihdoksille. Massaa kun tässä kuontalossa riittää, joten jos joku siitä kärsii, niin hiuspohja. Olenkin koko ikäni etsinyt parannusta siihen ainaiseen hilseilyyn. Joten vinkkejä otetaan erittäin mielellään vastaan! :)




Kuultavat kasvopuuterihelmet
Näitä olen kuolastanut jo jonkin aikaa ja nyt vihdoin sain ne itselleni odottamaan kesää. Samasta sarjasta multa löytyy myös aurinkopuuterihelmet. Näissä helmistä tykkään siitä, eteivät ne pääse niin hyvin murustamaan, kuin normaali poskipunakakku kun sitä alkaa sudilla taputella. Näillä on sen verran tilaa liikkua rasiassa, että väri tarttuu ainoastaan sutiin. Sisällä rasiassa on sylinterin muotoinen vaahtomuovi, joka estää palleroisia liikkumasta ja hakkautumasta seiniin ja toisiinsa.





Perfect Wear Extralasting -huulipuna (Sun Kissed Ginger)

Kuvastossa tämän luvataan kestävän 6h. Saas nähdä miten käy.
Tässä ihastuin tuohon väriin. En osaa juurikaan käyttää huulipunia, kun yleensä kohdistan meikkimäärän /-voimakkuun enemmänkin silmiin, joten huulikiillot tai -voiteet ovat olleet enemmänkin mun juttu. Nyt ajattelin totutella puniin ja tästä on hyvä aloittaa. Pinkit ja punaiset ovat ehkä turhan räikeitä ja ruskeat taas tylsiä.





Huulipuna-näytteet Sitten nämä näytteet (alemmassa kuvassa oleva punainen testinki ei löydy ylemmästä, koska löysin näytteen vasta myöhemmin. Kuvasta puuttuu yksi sarjan puna, koska ehdin antaa sen jo eilen ystävälleni)

1 Ultra Colour Rich Gold 24k Gold (Golden Peach)

2 Ultra Colour Rich Mega Impact (Divine Wine)

3 -''- (Fuchsia Fun)

4 -''- (Pink Pop)

5 -''- (Never So Nude)

6 -''- (Personfield Plum)

7 -''- (Mocha Madness)

8 -''- (Really Rosy)





Liiv Botanicals -puhdistusvoide kasvoille
 
Tämän sain lahjana, koska tilaussumme ylitti 100 € rajan.
Sarja on kohdistettu herkälle iholle, joten sen tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia sekä säilöntäaineettomia. Saamani puhdistusvoide on sarjan uutuus, ja lupaa syväpuhdistaa ihon kuivattamatta sitä, poistaa epäpuhtaudet (rasvan ja meikin) sekä jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Mielenkiinnolla odotan tämänkin testaamista.


Sitten askellus Avonin ulkopuolelle:




BVLGARI Omnia Green Jade

Sain tämän näytteen Kickistä ja pakko tunnustaa, että en tykännyt ollenkaan ekalla tuoksuttelukerralla. Mutta nyt muutaman kokeilukerran jälkeen olen alkanut pitämään tästä. Erinomainen kesätuoksu, mutta en kuitenkaan hankkisi tätä koko pulloa. Olen sitten kuitenkin enemmän makeampien tuoksujen perään. Esim Hugo Boss ei ole pettänyt vielä kertaakaan ja pitkästä aikaa olen taas alkanyt tykkäämään Escadan tuotoksista.


Nuin nikkääste. Eiköhän tämä postaus taas kattanut pari puuttunutta päivää? :)

Ja todettakoon vielä loppuun, että mieli parani kummasti kun pääsi höpisemään kosmetiikasta ja ajatukset sai pois mieltä painavista aiheista.

Pitääkin samointein laittaa mietintään seuraava aihe, josta höpäjätä. Tämä puolituntinen on suorastaan terapiaa :D

Miten muuten, onko teillä kokemuksia Avonin tuotteista?



 


tiistai 23. helmikuuta 2010

Ma valalla vannon

Pakko tunnustaa: jotain oikein hyötyäkin on luottokorttifirmoista. Diners Clubilla kerääntyy pisteitä sitä mukaa, mitä korttia vinguttaa ja pisteillä saa sitten tiettyjä palkintoja. Parin kolmen vuoden käyttö poiki allekirjoittaneelle tämän viime vuoden puolella:

 

Ja sisushan sen ratkaisee:


  • Cuticle Remover
  • Scientifique Nail Nardener
  • Protective Base Coat
  • Colorfix päällyslakka
  • MavaDry -kuivattaja
  • käsivoide
Suurin yllärä tuli varmaan siinä, kun tämän saapumisen jälkeen kävin kaupoilla ja jostain kumman syystä satuin tsekkaamaan, että mitä nämä aineet kustantavat. Siinä meinasi tämä tyllerö pyllähtää. Kiitos Diners! :D

Tämä setti on ollut todella korvaamaton. Varsinkin kun kärsin purkkakynsistä, niin nämä "myrkyt" kyllä auttavat kovettamaan kynnet ja saa ne kestämään. Lisäksi vedän vielä nappia naamaan kalanmaksaöljykapseleiden ja Multi-tabsin muodossa. Toivottavasti ne saisivat jotain ihmeitä aikaan :D
Niinjoo, ja on muuten nassukin nyt ihan eri kunnossa kuin viikko sitten. Tekee kyllä erittäin gutaa olla viikko ilman meikkiä ja pakkelia. Millaisenkohan shokin nassu saa torstaina, kun pitäisi taas mennä töihin?? :D

Unohdin ihan kokonaan: se Lushilta tilaamani paketti. Sieltä löytyi kolme kylpypalloa (Sex Bomb, Big Blue ja Think Pink) sekä iki-ihana suihkujelly Sweetie Pie.
 

Sainpas hyvän syyn pallutella kyseistä lötköä X) Ja nyt käsi tuoksuu niin syotävän hyvälle :D (Kynsissä jälleen kerran Nfu Oh:n 064.) Tuo on aika hauska epeli suihkussa. Pirulainen meinaa karata kokoajan sormien välistä. Naapurit varmaan ihmettelevät, mitä toi naapuri tuolla nyt oikein hihittelee (huomautettakoon, että täällä on seinät kuin paperia. Kaikki kuuluu läpi.). Mutta joo, tuo: Ab fab, sweetie darlin'.


sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Seven day... Yeah, it's like a week

Mutta tuntui todella paljon pidemmältä ajalta. Seitsemän päivää kului siihen, että sain sy-ihon ennalleen. 
Kaikesta kiitäen: 
 
Ja sain kun sainkin puhelun kaveriltani, jossa hän ilmoitti hankkiutuneensa eroon siitä Goshin myrkystä ja kaiken pahan aiheuttajasta :D
Kulunut viikko on siinä mielessä ollut tuskaa, etten ole uskaltanut edes ajatella laittaa meikkiä naamaani, ja aamun/päivän toinen kohokohta aamukahviblogittelun jälkeen on meikkipöydän ääreen asettuminen ja päivän meikin ja värien valinta.
Mutta! Onneksi mulla alkoi piiiitkä viikonloppu jo torstaiaamusta ja tämän kaiken tyhjyyden täytti One Tree Hill. Tiedän, olen hehkuttanut sarjaa useasti. Nyt voin ilmoittaa, että kaikki jaksot mitä sarjaa on tehnyt on katsottu. Viimeiset neljä päivää on siis mennyt nauraessa, itkiessä ja wtf-huudoissa. :D Joten silmäpusseja ei tällä tytsillä ainakaan enää ole. Hyvä ajoitus siis! Onneksi huomenna jenkkitelkusta tulee uusi jakso ;D

 
 

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Kirveltää, polttaa, kiristää...

Ja ärrimurri sen kun jatkuu. 
Ongelmaksi muodostui nyt nämä mun silmänympärykset. Eilen illalla kun poistin meikin, niin huomasin, että iho oli kuivuudesta ihan valkoinen. Silmänympärysvoiteita en voinut laittaa, kun kirvelevät ihan s***anasti. Kokeilin sitten keltaista Aqualania, niin ylä- kuin alaluomelle. Ja kirveltihän sekin niin maan pirusti. Järkytys tulikin sitten nyt aamulla, kun ihmettelin, että onpa rähmäiset silmät, kun eivät kunnolla aukea. Katsahdus peiliin ja meinasin pyörtyä kauhusta. Ikinä, ei siis ikinä ole naama ollut näin turvoksissa. Varsinkaan silmät. Samalla punaisella sekunnilla kaikki poppaskonstit vuorotelleen käyttöön. Rauhoittava silmänaamio lensi roskiin samointein vanhuuden takia ja alkoi uusi etsintä jääkaapissa. Nyt tarvitaan jotain, mikä on kylmä ja myös pitää sen kylmyyden. Aahaa, päärynä. Mutta valitettavasti kuori jotenkin ihmeen lämpöinen. Ei käy. Omena, loistavaa! Seuraavat 20 minsaa röhnötinkin sitten sohvalla kaksi omenaa silmillä. Samaan aikaan tuli puhelu äipältä, joka neuvoi kokeilemaan teepusseja. Onneksi kaapista löytyi juuri kaksi pussia kamomillateetä. Seuraavat puoli tuntia menikin erittäin rattoisasti sitten ne silmillä. Vähän sain turvotusta laskemaan, mutta patjapussit ovat edelleen silmien alla. Yläluomien pullotuksen sain onneksi laskemaan.

Mitä siis opimme tästä? Käytetään jatkossa vain ja AINOASTAAN niitä silmänympärysvoiteita. Taidankin siis hipsiä tästä kauppaan ennen töihin menoa ostamaan Pirkan silmänympärysvoiteen. Se kun on hajuton ja väritön (siis valkoinen, mutta ei sentään persikka, niin kuin Avonin tuote).

Ja tästä tulikin samalla silmämeikitön päivä. Oh goodie!! *blaah* Tasan ei mene nallekarkit taaskaan :(
Onneksi loppuviikko huomisesta lähtien on vapaa. Samalla voisiko sen kevät / kesä jo tulla? Alkaa jo pikkuhiljaa ottamaan päähän tämä ihon kuivuminen ja korppuuntuminen.

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Huh...

*ei sisällä hehkutusta, sanoisin jopa että päinvastoin*

Olipa taas loppuviikko. Perjantaina illalla töistä suoraan yhden tytsiporukan illanistujaisiin. Alkuperäisen suunnitelman mukaan mun olis pitänyt lähteä sitten kotiin parin tunnin turisemisen jälkeen. No kuinkas sitten kävikään, istuttiin iltaa tai pikemminkin aamua noin 5.30 saakka. Menin siis kaverille "yöksi" ja kiroilin, kun kaikki naamanpesuaineet oli himassa. Lainaamaan siis. Tuli testattua Lumenen Natural Coden make-up removal gel, joka ei toiminut mulla kunnolla. Ikävä tuli sitä kunnon öljyistä simmumeikinpoistoainetta. Sitten huomasin puteleiden välissä Goshin silmämeikinpoistoaineen. Huuuuge Mistake!!! Alkoi jumalaton kirvely. Koskaan aikaisemmin kokenut sellaista. Äkkiä jääkylmää vettä kehiin ja kirvelyn laannuttua aloin tutkia pulloa tarkemmin. Alkoholia! Silmämeikin poistoaineessa. Oikeesti, mitä ******?! :D Lopuksi sain muutkin meikit naamasta usean pesun jälkeen ja löysin jopa jonkunlaista rasvaakin.
Eilen sitten tulin kotio ja illalla aloin taas saman episodin. Mutta en ole koskaan nauttinut niin paljon nassun pesusta ja meikinpoistosta. Kunnes laitoin Avonin silmänympärysvoiteen ja se pirun kirvely alkoi taas. Ei muuta kun vettä kehiin ja jotain Aqualanin öljypitoista rasvaa silmien alle yöksi. Nyt aamulla kokeilin uudelleen sillä Garnierin roll-onilla, eikä onneksi enää mitään. Kiitti vaan Gosh.

Avauduin kaverillekin, joka tuli silloin aamulla koiraa käyttämästä, että mitä tappotököttejä sä oikein jemmaat täällä. Sen takia onkin kuulemma jäänyt käyttämättä ja pullo oli liki täysi. Pyysin, lähes rukoilin, häntä heittämään se pois :D

Pitääkin hankkia jostain pieniä puteleita ja laittaa omia aineita niihin ja käsilaukkuun. Ihan vaan varmuuden vuoksi. :D 

Mutta, kaikesta huolimatta:

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!


keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Man-man-man-man-Manly-man-man-man

(Tuossa yritin siis tapailla Miehen puolikkaiden (Two and a Half Men på engelska) tunnaria, jos sattumoisin jäi epäselväksi :D) Ja samalla hehkutan, että kiva postinsetä toi paketin eBaystä, Manly 120 -paletin \o/ *ja fanfaarit*
Paletti oli pakattu erittäin hyvin, mutta valitettavasti yksi metsänvihreä shimmeri oli ottanut osumaa ja on nyt irtoluomiväriä :D Noh, ei paljoa paina, varsinkin kun on vielä 119 väriä josta valita!! X)

Kuinka niin olen innoissani?!? Kuvittelette vaan ;D
Nyt sen enempää en rupea kuvia napsimaan, kun huomasin, että a) siitä vehkeestä on akku finaalissa ja b) noh, kai tässä valossa saiskin hyviä kuvia, mutta nyt en malta ruveta leikkimään sillä :D

 
Onneksi kyseessä on kuitenkin melkein kaikille meikkifriikeille tuttu "kapistus", joten riittää kun lainaa kuvaa googlelta, eikö? ;D 

Ainiin, ja kivat sille kuka esitteli Lushin verkkokaupan!! :D Postissa olis nyt sekin paketti odottamassa. Eka kerta, kun mä oikein odotan kylpyyn pääsyä. Yleensä vain kiroan tota ammetta ja odotan kun kuuta nousee, että koska se putkiremppa tuolis, että pääsis koko kapistuksesta eroon. Mutta tota, nyt en taida halutakaan! :D Pidän siitä kynsin ja hampain kiinni, onhan se sentään täysmittainen, eikä mikään snadi kuppi, jossa joutuu istumaan polvet suussa :DD
Tosiaan, Lushilta tilasin pari pinkkiä pollaa (kuinkas muutenkaan?!?) ja yhden sinisen (oisko sen nimi ollut joku Big Blue, tai vastaava) ja jonkun jellysaippuan. Mielenkiinnolla odotan mitä niistä tulee. Odotan kuitenkin perjantaihin, ennen kuin noudan paketin postista. Silloin pitäisi tulla mun Avonin tilaus, niin en viitsi moneen kertaan juosta edestakaisin. Räpsin sitten kuvia oikein kunnolla kummastakin tilauksesta. :P




tiistai 9. helmikuuta 2010

Nivea Happy Time Body Lotion

Tämä ihanuus ansaitsee kyllä oman postauksen. <3
Näin "vanhuuden" iskiessä (voi kyllä, tajusin noin viikko sitten, että neljä vuotta ja meikätytöllä pärähtää 30 tauluun *yikes*) olen huomannut, miten talvisin on ihoni alkanut kuivua. Muutama vuosi sitten ei ollut mitään ongelmia, uskokee poies... Tämän Nivean kanssa onkin tullut läträiltyä ja puteli onkin kohta jo tyhjä. Tässä ihastuin sen tuoksuun ekalla kerralla, kun sain tämän testerin jostain.

Oletteko muuten huomanneet ns. haju-maku -assosiaatiot, joita joskus tulee? Esim. haistatte jonkun tuoksun, joka tuo mieleen jonkin lapsuusajan karkin maun? Mulla näitä tulee vähän väliä ja se on raivostuttavaa, kun sitä ei osaa yhdistää mihinkään, mutta kuitenkin tietää sen :D Onneksi tämän tuoksun kanssa kävi onnekkaasti, ja yhdistin tämän Haribon lepakkonannoihin. Siis näihin:


Outo tytsi oudolla nenällä, trust me, I know ;)

Itseasiassa tässä voinkin tunnustaa, että hajut ovat todella ns tärkeitä mulle ja samalla olen myös todella hajuherkkä. Esim alan todella helposti voimaan pahoin, jos jossain dunkkaa joku yökkishaju. Toinen ääripää on makeat tuoksut. Viikko pari sitten ostamani Kings & Queens Mango vartalovoi ei olekaan enää niin hyvä tuoksu. Tai on, jos sen käyttöä rajoittaa vain käsiin ja käsivarsiin. Varsinkin, kun sen tuoksu kestää ja kestää.

Nivean yksi hyvistä puolista on juuri siinä, että se tuoksuu levitettäessä, mutta suurin tuoksu haihtuu hetken kuluttua jättäen iholle pienoisen vienon hajun hivenen.

Tätä pitäisi saada sellaisissa jumalattomissa pumppupulloissa, eikä missään 250 ml:n tippapullossa :DD Onneksi tämä on uutuus, joten sormet ja varpaat ristiin, että tulee säilymään markkinoilla vielä pitkään.








sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Ihastuin...

... lähes rakastuin, kun näin eilen Kickissä BeYun luomiväriduot. Ohi olen kävellyt monesti, mutta nyt päätin mennä hiplailemaan niitä ja lompakko ainakin vielä katuu sitä tekoa ja tulee jatkossakin sitä tekemään. :D

Tämä ihanuus taitaa olla 46, ilman mitään hienoa nimeä. Tässä ihastuin värintaittoon. Testeripaletissaan se näytti vain vaaleansiniseltä ja valkoiselta, mutta kädellä alkoikin taittaa vaaleanturkoosiin ja vihreään. Valkoinen taas hehkui helmiäistä.
 
Tässä erittäin huono testaus. Valo kun ei tällä hetkellä ole se parhain ja kamerakin alkoi laittaa hanttiin ja värittää kuvia oransseiksi. Kesä, tule jo! :D

"Muutama" duo hyllyyn jäi vielä, mutta en usko, että ne siellä pahentumaan pääsevät :DD


Arvonta

300 lukijaa. Wau! Sen kunniaksi Nea pitää arvonnan blogissaan Fashioned in Finland .

Kolme onnekasta pääsee sijoille ja hajua palkinnosta saa alla olevasta kuvasta. (Kuva Nean sivulta.)
Sormet ja varpaat siis ristiin!! ;)

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Vihdoinkin!

Eilen ennen töihin lähtöä sain lapun, että postissa odottaa "ylisuuri" kirje. Ja vasta tänään pääsin noutamaan sen. Oli ehkä yksi elämäni pisimmistä kävelylenkeistä :D Ja parasta tässä oli se, että tilasin kahdesta eri paikasta ja lähetykset saapuivat yhdessä \o/ *doing happydance*

 

  • elf Mineral Booster
  • elf Mineral Eyeshadow Primer
  • Wet 'n' Wildin geeli eyeliner
  • NYX Sexy Blue Eyes -paletti
  • NYX trioluomiväripaletti (Purple/Deep purple/Prune)
  • NYX Mermaid Green luomiväri
  • NYX Eyebrow Powder äipälle
  • NYX Jumbo Eye Pencil - Milk
  • NYX Jumbo Eyeshadow Pencil - Hot Pink
  • Starry Beeswax Lip Care - Grape
  • L.A. Colors moisturizing glossy lips - Butterscotch
  • Crazy Rumors Perk Lip Balm - Coffee Bean
  • L.A. Girl Créme Lipstick - Rendezvous
Oli kiva yllätys aamulla laittaa meikkiosaston kirjanmerkit latautumaan (~25 sivua) ja mukana tietysti myös Makeup Geekin tutoriaalit ja siellä tutsku How to Make Your Blue Eyes Pop! ja Marlena käytti juuri tuota tilaamaani palettia Sexy Blue Eyes. En malta odottaa, että pääsen testaamaan näitä. Valitettavasti päätin tänään pitää täysin meikittömän päivän ja antaa ihon levätä, kun ei tarvitse mennä töihin eikä kouluun.

Noista huulimeikeistä oli innoissani. En kauhesti käytä niitä, mutta ajattelin kokeilla. Ja tällaisena kahvifriikkinä piti totta kai ottaa testiin kahvintuoksuinen huulirasva. Yleensä ne huulimeikit joita olen käyttänyt, ovat olleet ihan hirveän tuoksuisia ja makuisia. Mutta näistä uusista ekojen nuuhkaisujen jälkeen ei ole ainakaan vielä mitään pahaa sanottavaa. Päinvastoin. Kait se erilaisuuskin vaikuttaa asiaan.

Ainiin ja eilen postisetä tiputti eBaystä tilaamani sivellinsetin. Muutaman dollarin ostokseksi eivät ollet suinkaan huonoja, mutta parempia odotellessa tai pikemminkin niiden huokoisempaa hintaa :D

Eiköhän tässä ollut taas yhdelle päivälle juttua. Taidan mennä läiskäisemään mutanaamion kasvoilln, laittamaan kahvin tulille ja laittaa One Tree Hillin pyörimään. (Toisen kauden viimeiset jaksot menossa... :/ Eikä kolmosesta vielä tietoakaan...)

tiistai 2. helmikuuta 2010

Avonia ja Vartalo Kauppaa

Vihdoinkin! Ottivat yhteyttä Avonin puolesta ja sain "kauan" kaipaamani konsulttitunnarit. Kyllä siinä sitten pari tuntia menikin kun tutkin sivustoa ja kaikkia mahdollisia tilattavia ja saatavilla olevia näytteitä. Iiiiso miinus tuli kyllä siitä, että nettisivut toimivat vähän miten sattuivat. Firefoxilla tuntui tökkivän oikein kunnolla ja kun vaihtoi IE:n alle, niin pdf:t herjasivat jotain. Raivostuttavaa, etten sanoisi :D Mutta muuten olen innoissani ja odotan, että saan uuden kuvaston, kuten mulle luvattiin. Ja sitten tämä tytsi pääsee vauhtiin, vroooom!

Sitten asiasta kukkapurkkiin. Sain ystävältäni joululahjaksi Body Shopin Moringa -suihkugeelin ja vartalovoin sisältävän lahjapussukan. Ystäväni on itse käyttänyt varmaan tuoksun jokaista tuotetta öljyistä hajuvesiin ja monesti testailinkin niitä ja nuuskin ja ihastuin. Nyt kuitenkin haju tuntuu jopa ällöttävältä. O.o
 
Olisikohan vuodenajalla jotain tekemistä asian kanssa? Että jotta sitten joskus keväällä/kesällä tämä voisi tuoksahtaa jo miellyttävältä. Toivottavasti, muuten on suht noloa tunnustaa kaverille, että "joo ihan kiva, mutta toi haju on suht oksettava" :D *sormet ja varpaat ristiin siis*

Ja kukkapurkista vielä jukkapalmuun: sain perjantaina alustavia hyviä uutisia. Lupailivat töissä, että toivottavasto piakkoin työaikani lisääntyy, eli 8h päivään. Vielä en lipaise, koska pettymyksiä on sadellut viime aikoina, mutta tämä ratkaisisi taas erittäin monta ongelmaa rahallisesti. Kun opiskeluvuosiakin on jo "muutama" takana, niin tämän kuun jälkeen lähtee tuet ja vielä en ole valmis muuttamaan katteineni pahvilaatikkoon :D Muutenkin suunnittelin, että ottaisin välivuoden käyttöön ja keskityn yhteen asiaan kerrallaan. Ja nyt se on työt ja oman talouden tasapainoon saaminen. So wish me luck! :)