...

tiistai 10. elokuuta 2010

Suht Avonaista meinikiä...

Pidän nyt pientä taukoa Avon-tilausten suhteen, mutta tosiaan paino sanalla _pientä_ :)

Mutta edelliseen ja sitä edeltävään saaliseen:

Planet Spa on itsessään jo aivan ihana sarja, ja sen kruunaa tämä Thailand Lotus Flower -kokoonpano. Tuotteita oli monia, mutta valitsin vartalovoide souffleen, sekä syväpuhdistavan naamion. Jostain kumman syystä naamioista on tullut outo fiksaatio allekirjoittaneelle. Mahtaakohan johtua siitä, että vihdoinkin on huomannut niiden vaikutuksen säännöllisen käytön jälkeen :DD Joten käyttäkää niitä naamioita, älkääkä seisottako siellä peilikaapissa homehtumassa!!!
Tuoksu on yksi parhaista puolissa näissä tuotteissa, sekä tuo voidepurkin koko. Itse kyllä joudun säästämään tuon voiteen parin kokeilukerran jälkeen vähän syksymmälle, kun suihkun jälkeen sitä veti pintaan, niin koko päivä oli erittäin nihkeän tahmea olo. (Kuin kävi myös kasvonaamioiden kanssa. Pirun helle, heti kun oli saanut naamion kasvoille, niin kuivumien sijaan, nassu alkoikin hikoilla sitä tavaraa pois. Kelle muulle on käynyt samoin??)
Valitettavasti jotain huonoakin sanottavaa on, ja se on tuosta naamiosta. Nimittäin poispeseminen oli suht työlästä, jos vertaa esim. kuolleenmeren mutanaamioon, jonka sai sienellä erittäin näppärästi pois. Niin tätä joutuin jo pikkaisen hinkaamaan. Mutta muuten taattua Planet Spa -laatua!! ****1/2

Naturals-sarja tarjoaa todella paljon hedelmien ja marjojen tuoksuisia tuotteita. Sain lahjana tämän kookos ja sitruunaruohovoiteen sekä saman setin suihkugeelin. Ensin kookos itsessään vähän arvelutti, mutta pieni tuoksautus ja olin myyty. Ensin nenään iskee kookoksen oma makea tuoksu, mutta sitten sitruunaruoho puikahtaakin sieltä välistä juuri ennen kuin kookos itsessään alkaisi ällöttää. Voiteena tämä on mukavan kevyt ja imeytyy todella hyvin. En voi kuin suositella, jos nenä kestää edes vähän kookosta.

Jatketaan samalla sarjalla. Eli Naturalsin mansikantuoksuinen virkistävä kasvosuihke. Noh, jos pulloon heittää vain vettä ja ruiskaisee päin pläsiä, niin samalla tavalla se virkistää., Joten missään käsveskassa tätä en siis kanssa. Käytän tätä kiinnittämään ja ns. sulattamaan meikkipohjan paikoilleen. Irtopuuteri ei näytä enää niin jauhoiselta nassussa, kun tätä suihkauttelee. Ja se namnam mansikantuoksu ei yhtään häiritäse, päinvastoin. Saman asian ajaa mitä varmimmin suihkupullossa vesi-(alkoholiton)kasvovesi -yhdistelmä. 

Sitten kellarikerrokseen. Jos tykkää kookoksesta, niin mitä varmimmin luulisi myös tyypin tykkäävän myös kirsikasta. Tämän setin sai tarjouksena, muuten myytiin yksitellen. Ja pakkohan se oli ottaa testiin. Varsinkin viilentävä ja raikastava jalkasuihke tuli kuin taivaanlahjana, ja se kulkee laukussa kotoa töihin ja takaisin. Kuvitelkaa mielessänne, miltä tuntuu kulkea se täydet 8h umpinaisissa turvakengissä (mun versiot muistuttaa todella paljon vaelluskenkiä) ja sitten työvuoron jälkeen vaan laittaa suihkien, niin että kymmenen metrin säteellä leijailee kirpakka kirsikan tuoksu :D Tekee gutaa, voin kertoa ;)
Settiin kuului myös jalkakuorinta, joka oli täysin uusi tuttavuus sekä jalkavoide.

Ja kerta kiellon päälle, eli lisää PS:ää. Tämä African Shea Butter-sarja kyllä yllätti suht voimakkaalla ja vähän ehkä myös äklöllä tuoksullaan. Tuubissa oleva käsi- ja kynsinauhavoide kulkee laukussa kirsikkasuihkeen kaverina ja käytän aina kun muistan. Purkissa oleva jalka- ja kyynärpäävoide onkin sitten niin stydiä kamaa, että melkein joutuu kädet pesemään levittämisen jälkeen. Mutta ainakin kyynärpääni ovat tykänneet tästä erittäin paljon. Jalkoihin en ole kokeillut, koska niille on ihan eri setit :D



Ihanuuden huippu. Avon Care Summer Shimmer Lip Balm. Loistotuote tällaiselle ihmiselle, joka ei ole oppinut (vielä!) huulipunan käyttöä, mutta haluaa edes vähän jotain väriä huuliin. Plussana vähän karkkimainen tuoksu, joka tuo mieleen vuosien takaa ne valkoiset "huulipuna"karkit, joissa oli eri väriset muovitupit.
 Tämä on melkein päivittäisessä käytössä ja mietinkin, että pitäisikö tilata toinen varastoon, ihan vain varmuuden vuoksi :)


Tämän kolmikon otin testaukseen ihan mielenkiinnosta, kun en ole aikasemmin kokeillut vartalosuihkeita, plus kuvastossa tuon liilan hajunäyte oli enemmän kuin miellyttävä. Niinkään missään päivittäisessä käytössä nämä eivät ole olleet, mutta käyvät hyvin hajuveden tilalla. Toimivat myös hyvänä hätävarana, jos dödö sattuu pettämään.

Koska aina pitää olla jotain pinkkiä ja kimaltavaista. Bali Bliss -vartalosuihkeen otin myös mielenkiinnosta kokeiluun. Tuoksunäyte oli vain hajuvedestä, ja vähän turhan tuju, niin 1+1 ja päädyin tähän. Olen tykännyt paljon ja tuo pullon painatus on aivan ihana. (No okej, tunnustan, että tykkään kaikesta intialais- ja arabialaistyylisestä) 

Mutt jotta kaikki tuoksut eivät olisi pelkkiä vartalosuihkeita, niin tehdää vähän tilaa Reese Witherspoonin In Bloom -tuoksulle. Ensimmäisellä kerralla tätä tuoksutellessani en lämmennyt ja unohdinkin tämän olemassa olon muutamaksi kuukaudeksi, kunnes se ilmestyi taas naaman eteen kuvastossa tuoksunäytteellä varustettuna. Silloin se iski ja pohdin jonkun aikaa, että onko tämä sen 35 € arvoinen ja olihan se. Muihin tuoksuihini kun tätä vertaa, niin ensimmäisenä tulee mieleen aikuismainen, mutta kuitenkin nuori. Ei ollenkaan niin makea, mistä olen tottunut tykkäämään. Tästä siis huomaa, että maut muuttuvat aika haipakkaankin, tai pikemminkin laajentuvat, koska makeahkoista tykkään edelleen.

Siinä siis jonkunlainen katsaus Avonin valikoimaan. Nyt hipsin pikkuhiljaa pesemään hiusvärin pois ja jännäämään huomisaamua. Silloin tämä tytsi saa vähän järeämmän kynsivarustuksen, joka ei toivottavasti ihan heti lohkeile tai repeile.
Ainiin ja kävin tänään lääkärillä pienen kuumeilun ja kurkkukivun kanssa ja sain kaksi päivää saikkua ja sekä käskyn syödä paljon jotain kylmää. Joten jätkiä jätkin perään. Tämä sairastaminenhan on ihan kivaa, kunhan pöpö häipyy viikonloppuun mennessä, jolloin on ristiäiset ja kummittelu alkaa virallisesti. Niih ja mun loma! Hih!!



sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ensikosketus MACin maailmaan

Nyt se sitten tapahtui, nimittäin ensimmäiset MACit ilmeistyi allekirjoittaneen meikkikapasiteettiin.

Etsinnän alla oli uusi irtopuuteri ja Stockalla ajattelin, että tsekataan nyt toi MACin tarjonta myös. Avulias myyjä alkoi tarjota apuaan ja hetkessä löydettiin oikea sävy. Tämän jälkeen katse sattumalta harhaili peiteaineisiin ja hetken testaamisen jälkeen löytyi myös peiteväri Studio Finish Concealer.
Hinta ei todellakaan ollut päätä huimaava, 40 € yhteensä. Ja koska kerrankin oli kunnon irtopuuteri (paino sanalla _kunnon_), niin pitihän se uusi kabukikin hankkia. Ja Body Shop tarjosi tuon ihunan pehmeän tupsuttimen 20 €.

Irtopuuteri on sävyä NC15 ja peiteväri NC20.

Seuraavaksi voisin siirtyä kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita, varsinkin kun nyt on päässyt sen hintakynnyksen yli, joka ennen vaivasi. :)



Reippaana tyttönä päätin opetella huulipunan käytön ja Avonilta tulikin tilattua aikamoinen läjä testereitä. Ovat kyllä siitä loistavia, että kun yhden sävyn on saanut kulutettua, niin johan siihen onkin kyllästynyt :D
 .
Ainiin, ja käytkää tsekkamassa Beauty Babyn kesäkirppis. Muutama herkkujuttu siellä olisi vielä tarjolla. Itsekin laitoin aikamoisen setin varaukseen ja nyt odotetaan palkkapäivää kun kuuta nousevaa. Mukana kun on Urban Decayn Ammo Shadow Box -paletti ja olen jo niin kauan hinkunut testata kyseisen sarjan luomivärejä. Kohta, kohta... *patience little grasshopper*