...

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kuin jouluaattoa odottaisi

Olen ollut suorastaan kuumilla kivillä viime torstaista lähtien, jolloin tein päätöksen monen tunnin pähkäilyn ja vertailemisen jälkeen. Nimittäin nyt odottelen tätä pienokaista tulevaksi kotiin äipän luo.


Harkitsin kauan myös iPhonea varteenotettavana vaihtoehtona, kunnes törmäsin tähän Samsungin galaktiseen kaunottareen. Kuten huomaat, ei näillä kahdella hirveästi ole kosmeettista eroa.


Galaxy S - tule jo kotiin!!

Joko teillä on tuntumaa näihin paljon hypetettyihin älypuhelimiin (joissa itse puhelut ovat jo se sivuseikka :D)?

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ihanaista Naistenpäivää!!

Kohota, nosta, hinkkaa ja hankaa: Kyllä on naisen elämä rankkaa. Veltostuu vatsa ja roikkuu rinta, eikä ole sileä enää reidenkään pinta. Alkaa vaivata tantta tauti, unohda se ja elämästä nauti! Höyrytä, hauduta ja itseäsi helli, kylvetä, kuori ja yrteissä kelli. Pääsee näin valloilleen kehon kieli, hohtavat silmät ja virkistyy mieli. Katsoo pian peilistä uusi nainen: lähes täydellinen,siis sinunlainen.
 
Hyvää Naistenpäivää!!!



Ja muistutus: 

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Olkkarin uusi ilme

Viikonloppuna sain aikaan paljon ja piiiiitkään olen halunnut uusia verhoja. Lauantaina teimme äidin kanssa iskun paikalliseen JättiRättiin ja sieltähän niitä ihanuuksia sitten löytyikin. Ja vain 3,60 €/m!!!! Suosittelen kyllä sitä raidaamaan sen pöydän. Voipi olla, että pakko käydä vielä tällä viikolla uudestaan. Voi niitä kaikkia ideoita!! 30 €lla sain verhot, sohvanpäällisen, verhokankaasta vielä tyynyille liinat sekä kolmannen kankaan, josta tein tyynynpäälliset makkariin. Tosin tyynyt vielä puuttuvat :D Mikä parasta, ainoastaan pieni suiru kangasta meni roskiin, sekin oli kankaan jatkokohta. Joten käyttöön tuli kaikki mahdollinen, waste not! X)

Mutta siis lopputuloksena tuli tämä:
Tykkään, raksutan suuresti!! <3
Olkkarin "kaffepöydän" kun vielä saisi vaihtoon. (Nyt kaksi pikkuruista Ikean Lack-pöytää yhdistettynä)
Ja turkoosi matto on etsinnän alla, saa vinkata jos tulee vastaan ;)

*Kissojen maastokuvioinen pehmokoppa ei kuosiltaan ihan sovi kuvaan, mutta kuvitelkaa ettei sitä kuvassa ole :D*

Joko teidän koti on saanut keväisemmän ilmeen?