...

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ensikosketus MACin maailmaan

Nyt se sitten tapahtui, nimittäin ensimmäiset MACit ilmeistyi allekirjoittaneen meikkikapasiteettiin.

Etsinnän alla oli uusi irtopuuteri ja Stockalla ajattelin, että tsekataan nyt toi MACin tarjonta myös. Avulias myyjä alkoi tarjota apuaan ja hetkessä löydettiin oikea sävy. Tämän jälkeen katse sattumalta harhaili peiteaineisiin ja hetken testaamisen jälkeen löytyi myös peiteväri Studio Finish Concealer.
Hinta ei todellakaan ollut päätä huimaava, 40 € yhteensä. Ja koska kerrankin oli kunnon irtopuuteri (paino sanalla _kunnon_), niin pitihän se uusi kabukikin hankkia. Ja Body Shop tarjosi tuon ihunan pehmeän tupsuttimen 20 €.

Irtopuuteri on sävyä NC15 ja peiteväri NC20.

Seuraavaksi voisin siirtyä kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita, varsinkin kun nyt on päässyt sen hintakynnyksen yli, joka ennen vaivasi. :)



Reippaana tyttönä päätin opetella huulipunan käytön ja Avonilta tulikin tilattua aikamoinen läjä testereitä. Ovat kyllä siitä loistavia, että kun yhden sävyn on saanut kulutettua, niin johan siihen onkin kyllästynyt :D
 .
Ainiin, ja käytkää tsekkamassa Beauty Babyn kesäkirppis. Muutama herkkujuttu siellä olisi vielä tarjolla. Itsekin laitoin aikamoisen setin varaukseen ja nyt odotetaan palkkapäivää kun kuuta nousevaa. Mukana kun on Urban Decayn Ammo Shadow Box -paletti ja olen jo niin kauan hinkunut testata kyseisen sarjan luomivärejä. Kohta, kohta... *patience little grasshopper*


Ei kommentteja: