...

torstai 7. maaliskuuta 2013

LivBox - maaliskuu

 
                                                  Mustan laatikon paluu...

Ensimmäinen reaktio: voi blaah! Mutta koska äiti opetti (ja kehoittaa edelleen ajattelemaan positiivisesti), niin yritetään uudestaan: ei täysin mitä odotin, mutta kuitenkin uusia juttuja, jotka eivät varmasti jää laatikon pohjalle pölyttymään.

Ja mitäkö siellä sitten oli?

Ziaja Vuohenmaito-päivävoide
Burt´s Bees Hand Salve -käsivoide
Ma Provence palashampoo
Primavera inkivääri & lime -suihkugeeli
Lavera Trend Sensitive Liquid Eyeliner

Yhtä lukuunottamatta tuttuja merkkejä lehtien ja blogien kautta. Ziaja on täysin tuntematon ja pieni googletus antoi kertoa, että kyseessä on puolalainen, useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille.
Ensikosketus päivävoiteeseen oli positiivinen. Se imeytyi nopeasti, eikä jättänyt iholle tahmeaa tunnetta. Tuoksukin oli "vaimean miellyttävä". (En tiedä minkä takia, mutta pelkäsin purkkia avatessa, että vastaan rymähtää vuohenjuustolle haiseva mössö :D)

Burtin mehiläisiin törmäsin aikoinaan ekan kerran jenkkiläisessä nettikaupassa ja myöhemmin huomasin mehiläisten valloittaneen myös Suomen kosmetiikkahyllyjä. Näin talvella voisin vaikka vannoa, että kynsinauhani ottavat tämän salvan kiitollisuudella vastaan :)

Palashampoo - voi apua! Koskaan en ole uskaltanut kokeilla moisia tähän päähän (hiusta on meinaan enemmän kuin laki sallii ja pituutta alaselkään :D) Voi sitä takkujen selvittämistä. No need for conditioner. Voisin uskaltaa ampua tuon väitteen alas jo heti näin alkuunsa ;D

Ja sitten "hienop*rse" suihkugeeliä. Enpä voi sanoa ennen käyttäneeni tämän hintaluokan saippuaa :D Pirtsakan tuoksun ainakin tuubi tarjosi välittömästi.

Lavera onkin tuttu käytössä voiteiden kautta. Mielenkiinnolla tämän kimppuun, edellinen Isadora veteleekin viimeisiään. Sivellin vaan arveluttaa hieman, kun olen tottunut astetta paksumpaan ja järempään malliin...

Dodiih, blaah vaihtyi vähemmän blaah:an. Mission accomplished! Oliko teidän reaktiot enemmän vai vähemmän blaah?

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Mulla oli aivan sama vuohenmaitotuoksu ongelma, en meinannut uskaltaa avata purkkia :D

Mut palashampoo oli todella hyvä, mulla on paksut ja karheat hiukset ja _melkein_ ei tarvinnut hoitoainetta ;D no tarvi siis, mutta shampoona silti tosi kiva! Kunhan onnistui vaahdottamaan kunnolla.

Apollonia kirjoitti...

Kiva tietää etten ollut yksin :D

Palashampoo oli todellinen yllätys. Alkuun arastelin, että kuinka takkuinen variksenpesä hiuksista vielä tulee, mutta piru vie! Ei nyt niin silkoiset mitä hoitoaineella, mutta melkein :o *mind blown* Toki hoitoaineesta en kyllä luovu! ;D Silikonit on siinä mielessä vielä tämän pitkätukan paras ystävä XD