...

tiistai 8. helmikuuta 2011

Moni kakku päältä kaunis

Nyt loppui hiljaiselo.
Huomasin tuossa viime vuoden lopulla, että meinaa aiheet loppua kesken, tai sitten vastaavasti muut suoltavat tekstiä niistä sen verran, ettei vain viitsi ruveta toistelemaan samoja juttuja.

Muutoksia on tapahtunut, mielenkiinnon kohteet ovat vaihdelleet.
Hukuin jopa hetkeksi Keskimaahan Lord of the Rings Onlinen muodossa, mutta sieltäkin ollaan palattu maan pinnalle. Ehkä pienenä herätyksenä se, että tuntui, että hahmollani oli moni asia paremmin kuin itselläni. Ja silloinhan pomppas ja totesin, että nyt riittää! Honey, I'm home!!! Ehkä palaan sinne joskus, ehkä en.

Kiinnostukseni kosmetiikkaan ei ole kadonnut minnekkään, mutta hankinnat on vähentyneet todella paljon. Hankin itselleni geelikynnet viime syksynä ja käytyäni monia erittäin kivoja ja mielenkiintoisia keskusteluja huoltojen yhteydessä, olen alkanut kiinnittää vielä vähän enemmän huomiota purkkien ja purnukoiden sisältöön. Yksi aine, mitä olen todella alkanut kammoamaan on mineraaliöljy.

Kuinka ihastunut olinkaan Nfu Oh:n kukkaöljyyn. Aloin vain kummastelemaan, että miksi kynteni alkoivat haurastumaan todella nopeasti laiton jälkeen. Yhtenä iltana öljysin kynsinauhojani ja ajatus googlettaa tuon pullon sisältö iski kuin kirkkaalta taivaalta. Ja syy hajoiluun oli sitä ihteään ja pullo lensi roskikseen samoin tein.
Ja ainoana ajatuksena mielessä sillä hetkellä:
Pitäkää tunkkinne! :D

Tämä episodi avasi silmiä ihan pikkuisen ja nykyään käyn jokaisen putelin sisällön lävitse ennen hankkimista tai käyttämistä. Kotona tulikin tehtyä aikamoinen inventaario ja roskis saikin sisältöä useamman purkin verran. En ota enää riskejä, että kynnet alkavat hajoamaan oikaisevien kemistien tähden.
----------------------------------
**Uusi blogini on nähnyt päivänvalon. Aihesanat: korujenteko, käsityöt, tuunaus, DIY. Tervetuloa! :)

Ei kommentteja: