...

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Koska laukkuja ei vaan koskaan voi olla liikaa!

On ihmisiä, jotka suunnittelevat tekeleensä ja valitsevat siihen kankaan myöhemmin. Tai on ihmisiä, jotka löytävät kankaan ja vasta sen jälkeen saavat idean, mihin sitä voi käyttää. Itse kuulun näihin jälkimmäisiin.

Kauniina, aurinkoisena päivänä tie vei taas JättiRättiin ja hyllystä suorastaan hyppäsi syliin niin kaunis kangas, joka suorastaan vaati päästä mukaan. Ja kyllähän sitä puolisen metriä piti kutsua mukaan.



Jotta mikään ei neutraloisi tuota ihanaa värien sekameteliä, valitsin vetoketjuksi kirkkaan oranssin. Myös vuori on samanvärinen (tosin vanhasta tyynyliinasta, mutta oranssi kuitenkin). Koko laukkua vahvistaa paksu tukiliimakangas, jotta koko komeus ei lörtsähdä heti, kun saa lompakon laukkuun :D Meikkipussista puhumattakaan!


 Hihna on ripsinauhaa, jota ompelin kaksi pituutta päällekkäin. Ainakin kestää. Kangasta jäi sen verran yli, että siitä sai leikattua muutaman kukkakuvion ehjänä irti, joten ne ompelin kylmästi suoralla yli hihnaan kiinni. Saas nähdä miten pysyvät. Takana on kuitenkin liimakangasta kovikkeena antamassa tukea. Hain pientä kolmiulotteisuutta, joka onnistui mielestäni suht hyvin :)


Lisäsin vielä kumpaakin päähän D-lenkit mahdollisia laukkukoruja varten :)

Ei kommentteja: