...

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pus Pus

Kesäisin, varsinkin hellepitoisina, meikki keskittyy enemmän huuliin kuin silmiin. Näin ainakin itselläni olen huomannut tapahtuvan aina vain useammin. Ja pusuhuulethan ovat aina pop, tai mansikkahuulet tai, noh miksi ikinä haluat niitä kutsua :)
 Lushin sivuille eksyin taas piiiitkästä aikaa ja silmä jäi tapittamaan It Started With A Kiss -huuliväriä. Purkissa se näyttää jotenkin niin plissulta, mutta huulilla todella raikkaalta (jos nyt punaisesta voi käyttää sanaa raikas).

Kuten aiemmin olen maininnut tai tunnustautunut olevani kirsikka-addikti, niin tämähän hyppäsi ostoskoriin välittömästi. Muina "makuina" on ainakin myös mansikka ja granaattiomena (jonka haluan ehdottomasti testata myös :D). Tämä on niin sanotusti peruskosteutta antava kiiltävän värihehkun antava huulirasva.

Ja koska normaaleita värejä ei saa koskaan vangittua kameralla (ainakaan mun kameralla), niin värisävyt taas on mitä on, mutta sehän ei ole mitään uutta.  Vasemmalla ylhäällä on Labellon huulirasva, alapuolella Lushin huuliväri. Oikealla pystyssä on kummankin sekoitus, jossa Lush toi värin ja Labello kiillon. Hyvä pariskunta! :)


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Mä kanssa innoissani ostin tuon lushin, mutta joku siinä tökkii, meikkipakin sivuun on jäänyt pölyttymään, ehkö se on juuri se että sen kanssa pitäisi käyttää jotain kiiltoa tuovaa ettei sitä tule otettua mukaan kun on menossa johonkin.