...

lauantai 18. toukokuuta 2013

Buzzador - Veet Face Precision Wax & Care -kasvovaha

Hellurei ja helliä tunteita kaikille!

Ura etenee Buzzadorina ja onnetar suosi sen verran, että pääsin suuresti himoitsemaani Veet-kampanjaan mukaan! \o/

Eilen sitten kipitettiinkin iltalenkkinä Postille ja takaisin, ja pihallahan se paketti pitikin repiä auki kaverin katsoessa vieressä. Buzzattavaksi tuli kaksi tuotetta uudesta EasyWax-sarjasta: Face Precision Wax & Care -kasvovaha ja Easy Wax Electrical Roll-On Kit.

Aiempi Veetin kasvovaha oli tuttu tapaus ja sen kadottua kauppojen hyllyiltä nousi pienoinen paniikki, koska pinsetteihin palaaminen EI ollut vaihtoehto ja vahaliuskat nassuun on ihme säätämistä. Väliin tuli Tallinnasta löytönä tehty Ardellin vaha, josta juttua vaikka toisessa postauksessa. (note-to-self!!!)
Tämä uusi tulokas oli yhtä tehokas karvanpoistaja kuten edeltäjänsäkin ja uutena plussana lääkealoeta sisältävä Aftercare Cream -voide. Voide sai vahan aiheuttaman kuumotuksen ja nipistelyn aisoihin vikkelästi. Punoitusta nyt tietysti oli, mutta sellaista vahaa tuskin olekaan, joka ei saisi rääkin jälkeen ihoa punoittamaan.

Ohjeessa kehoitetaan laittamaan tuubi mukiin, jossa kiehuvaa vettä, mutta totesin, että hanasta tuleva kuuma vesi riitti juoksettamaan vahaa tarpeeksi, eikä siitä tullut liian kuumaa. Varo kuitenkin, että vesi ja vaha eivät pääse tekemisiin keskenään, koska se on pilalla sit!!! Vaha kun on vesiliukoista, mutta positiivisena puolena, ylimääräiset saa helposti putsattua pois nassulta kostean sienen avulla.

Henk.koht kulmien vahaus on NIIIIN mun juttu :) Sillä saa helposti ja nopeasti siistittyä kulmat ja sen "valkoisen vauvahahtuvan" luomien alta. Plus kun oikein reenaa, niin parhaimmillaan yhden kulman saa vedettyä yhdellä liuskalla ;)

Buzzador on siis systeemi, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita josta sitten kerrotaan rehellinen mielipide eteenpäin. Kampanjasta riippuen voi saada näytteitä jaettavaksi kavereillekin. Tästä voit liittyä Buzzadoriksi, ja halutessasi voit ilmoittaa minut (Marusja) suosittelijaksesi!

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Koska luen sun blogiasi säännöllisesti niin päätin vihdoin liittyä lukijaksikin, pidän meikkivinkkipostauksistasi erityisesti ja LivBoxinkin taisin bongata täältä :) Sulle on tunnustus blogissani :)