...

torstai 6. kesäkuuta 2013

Buzzador - Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Hivenen ehkä olen myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Eli siis Buzzadorin paketin toinen tuote pöydälle: Veet Easy Wax!

Monelle varmaan tv:stä tuttu kapine. Eli tällä kertaa ei tarvitsekkaan heittää sitä purnukkaa kuumaan veteen ja hyvällä tuurilla saada vielä kunnon vesi-vaha-velli aikaiseksi. Nou nou, tää on nyt sitä nykyaikaa jolppi. Nimittäin nytpä heität vaha"kotelon" laitteeseen sisälle, tökkäät virran seinään ja viilailet vaikka kynsiä seuraavat 20-30 minsaa. Tadaa, vaha on tarpeeksi lämmintä eli levitysvalmista. Laitteen hienous on siinä, että se levittää vahaa sopivasti, ilman että sitä täytyy jollain lastalla vielä läästiä ympäriinsä.

Levität vahan laitteella kinttuun, painat paperiliuskan päälle ja kiskaiset vastakarvaan. Avot, tuntuu takaraivossa saakka, mutta se taas sen takia, että karvat taisi olla siellä saakka kiinni. Ainakin allekirjoittaneella! :D

Luulin tätä aluksi monimutkaisemmaksi, mutta kissanpierut. Helppoa kuin mikä. Plus ei se nyt niin paljon sattunut, kun vertaa siihen, mitä kylmävahaliuskat silloin aikoinaan. Kaveri päätti niitä mun kinttuihin testata, melkeinpä joutui istumaan väkisin päällä, jotta sai muutaman liuskallisen poistettua. Ja lopputulos seuraavana aamuna oli ihan järkyttävä: tulehtuneita karvatuppia ja verenpurkaumia. Pretty, oh so pretty! NOT!

Onneksi tämä keksintö ei tarjoillut samaa lopputulosta, vaan päinvastoin. Lopputulos oli mitä silkoisin ja terveennäköinen :) Myös jälkihoitopyyhkeillä oli varmasti osuutta asiaan. Pieni mutta kuitenkin löytyi, ohjeenmukainen 20 minuutin lämmitysaika ei riittänyt, vaan taisin antaa omani lämmetä ainakin päälle 30 min. Mitä olen muiden kommentteja lukenut, niin vähän samanlaisiin aikoihin törmäsin. Malttia siis! ;)

Vaha-aihioita on saatavana seuraavia kertoja varten kahtaa erilaista: säärille sekä kainalo/bikinirajoille. Itsenäni kiinnostaisi kokeilla kainaloihin tätä seuraavaksi. Biksurajoihin rohkeutta ei tule löytymään vielä pitkään aikaan :D
-----
Buzzador on siis systeemi, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita josta sitten kerrotaan rehellinen mielipide eteenpäin. Kampanjasta riippuen voi saada näytteitä jaettavaksi kavereillekin. Tästä voit liittyä Buzzadoriksi, ja halutessasi voit ilmoittaa minut (Marusja) suosittelijaksesi!

Suositko vahausta, vai onko höylä se juttu?

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Sheivaan, mutta tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen, kiitos vinkistä :)