...

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana...



Juurikin mun tuuria. Etsivät harjoittelijoita L'Oréalille Espooseen. Ja tämä tytsi asustaa Turussa. Tässä näkee taas kaupunkivalintojen plussat ja miinukset, painottuen nyt erityisesti niihin miinuksiin.

Tunkua näihin paikkoihin on varmasti, mutta olisi ollut niin loistava paikka! Kilpailu kosmetiikan alalla on kovaa, ja olisi ollut mitä mahtavinta nähdä se ihan vierestä ja olla mukana tekemässä ja edesauttamassa sitä.
Tokihan juna kulkee, mutta ei halvalla. Varsinkin kun harjoittelujakso olisi 4-6 kk. Reissaa siinä sitten junalla päivittäin edestakaisin. Nyt harmittaa todella paljon. Mieli yrittää koko ajan keksiä keinoja, kylmä järki blokkaa niistä jokaisen.

Lohdutinpa siis itseäni tilaamalla eBaysta Manly 120 -paletin. Saas nähdä koska tulee, ja missä kunnossa. Laitoin myyjälle vielä viestiä perään, että pakkaa kunnolla mun pienokaisen. Jos värit ovat sellaisia kuin kuvittelen, niin 13€ sellaisesta paletista on suorastaan ei mitään. Jännityksellä odotamme siis sitäkin.

En vieläkään ole tottunut siihen, kuinka hitaasti tavarat tulevat tuolta jorpakoiden takaa normikuljetuksella. Varsinkin kun itse olen töissä yhdessä maailman johtavimmista rahtifirmoista (vinkkinä: kolme kirjainta, ja ensimmäinen EI ole T ;) ), joiden kautta tavarat ovat parhaassa tapauksessa jo seuraavana päivänä perillä. Mutta vastapainona onkin sitten se muutaman sadan euron rahtimaksu. Auts! Se kirpaisee aina, vaikka lähetys ei olekaan minun. :D

Ei kommentteja: