...

maanantai 18. tammikuuta 2010

Täysosuma ja vielä ekalla kerralla

Aivan uskomatonta! Tänään postisetä toi paketin entitybeauty.fi:stä sisältönä Nfu Oh:n 116, 64 ja 95.

Ja pakkohan oli samointein putsata vanhat lakat (lue: eilen laitetut :D) pois ja kokeilla tuota monien ylistämää ja maasta taivaaseen kehuttua hologrammilakkaa ja voin kertoa, että eivät ole turhaan hehkuttaneet. Rakastuin tähän lakkaan oitis ja koko päivä onkin mennyt ihallessa valon leikkimistä niillä tuhansilla väripisteillä <3
Lakka levittyi todella kauniisti, eikä uskaltanutkaan kuivua matkan varrella, niin kuin joillain lakoilla on tapana. Laitoin kolme kerrosta ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Suuren lussapisteet vielä erittäin nopeasta kuivumisesta. Kun sai toisen käden lakattua, niin ensimmäinen oli jo täysin kuiva. Top coatia yritin pikkurillille laittaa, mutta mielestäni se vei osan valotaitosta pois, joten luovuin koko ajatuksesta.          
Harmittaa vain, että kohta pitää ottaa kynnet pois elleivät irtoa itse sitä ennen. Joskus vielä menen ammattilaiselle laitattamaan kunnon "aseet". Nämä Kiss:n tee-se-itse -paketista tulleet pysyvät hyvinä noin viikon verran ja sitten pitää ruveta tuunaamaan.
Ehdotyksia siis otetaan vastaan, että miten saisin omia kynsiä vahvistettuna niin paljon, etteivät liuskotu tai repeile ihan juuresta.


Hih, loppukevennyksenä: olen monesti saanut pitkät mulkoilut, kun puhutaan unelma-autoista. Muilla kun se yleensä on Ferrari, Lambo tai vastaava, mutta minullapas se on Hummer ja nyt löysin sen vielä oikeassa sävyssä XP

 

Tästä kärrystä riittää unia moneksi yöksi ja miksei päiväksikin :)

1 kommentti:

Nea kirjoitti...

Kiva blogi sinulla :)

Nfu holot ovat niin kauniita!