...

tiistai 26. tammikuuta 2010

Vain yhtä ripsiväriä...

Nojoo, kyllä tämäkin olisi pitänyt arvata. :/

Eilen otin suunnan kaupungille missiona hankkia Max Factorin False Lash Effect eikä mitään muuta. Korostan: ei mittän muuta. No kuinkas sitten kävikään:

No, tuo Trindin kynsilakanpoistoaine tuli lakan kaupanpäällisenä ja tuo paketti, missä on hoitoaine, ripsiväri ja sivellin, tuli ilmeisesti ostoksen yhteissumman vuoksi, koska en ostanut kuin yhden L'Orealin tuotteen (paketin mukaan tarvittaisiin kolme).
Huomaa: onhan ainakin se ripsiväri siellä. Se tästä vielä puuttuisi, jos olisin sen unohtanut kokonaan :D

Kun näitäkin oikein funtsin, niin yksikään ei ollut niinkään mikään heräteostos. Olen jo ollut tietoinen, että meikkivoide sekä puuteri menevät piakkoin vaihtoon ja nyt muutamissa seuraamissani blogeissa on hehkutettu mineraaliversioiden perään, joten ajattelin kokeilla.

Kuten moni muu, myös minä olen kyllästynyt siihen, että luomivärit ovat aina kasassa luomivaossa pari tuntia laittamisen jälkeen, joten luonnollinen hankinta ja ehkä vähän uhkarohkeakin oli Lumenen silmämeikin pohjustusaine. Ja kyllä, tänään kokeilin sitä, laitoin meikit ennen puoltaapäivää ja luomivärit olivat edelleen silmissä (kauniisti!) vielä yhdeksän jälkeen. Suorastaan loistavaa! :)

Tuohon Lumenen vaaleanpunaiseen mineraaliluomiväriduoon kyllä petyin. En tiedä teenkö jotain väärin, mutta en saa millään pysymään sitä vaaleaa väriä luomella. Pinkki pysyi kyllä hienosti, mutta vaalea lähtee samoin tein pois, kun sävyjä yrittää häivyttää :( Samaan törmäsin samaisen sarjan vihreän version kanssa. Siinä vain tummempi sävy ei ota tarttuakseen. Missä siis vika??? O.o

Ja sitten, kuten kuvasta näkyy: nyt alkaa jumalaton titaanien taisto tummia silmänalusia vastaan. Olen kärsinyt näistä niin kauan kuin muistan. Joten Lumenen Beauty Base Cover Palette oli luonnollinen valinta. Toivottavasti tämä lunastaa itsensä suosiooni :P


Anttilassa kun pyörin, törmäsin L'Orealin uutuusluomiväritrioihin, joita Inkivääri ehtikin jo hehkuttaa .Vaikka mielestäni ruskeat sävyt ovat mitä tylsempiä, niin ne tuovat upeasti silmien sinisyyden esille. Jätin kuitenkin tämän pikkuisen hyllylle itkemään perääni ja samalla menivät meikätytön yöunet. Pitihän se sitten hakea tänään uuteen kotiin ennen töihin menoa. Tätä menoa musta tulee kosmetiikan Angelina Jolie XD


Hih, tuo aplikaatori on vain niin hauska. Hyödytön, mutta hauska! :D
Päädyin siis sävyyn 403 Golden Fidelity. Kamerani ei suostunut yhteistyöhön ja ottamaan oikean sävyistä kuvaa swatcheista, mutta Inkiväärin jutusta löytyy sekin.

Nyt vielä odotan kuuta taivaalta, eli paketteja Cherry Culturesta sekä Nonpareil Boutiquesta
Viikko sitten laitoin tilaukset sisään, joten jännityksellä odotamme, koska tippuu postilaatikosta noutoilmoitus. Tai parhaimmassa tapauksessa itse postin setä koputtelee oven takana.

Ei kommentteja: