...

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Kirveltää, polttaa, kiristää...

Ja ärrimurri sen kun jatkuu. 
Ongelmaksi muodostui nyt nämä mun silmänympärykset. Eilen illalla kun poistin meikin, niin huomasin, että iho oli kuivuudesta ihan valkoinen. Silmänympärysvoiteita en voinut laittaa, kun kirvelevät ihan s***anasti. Kokeilin sitten keltaista Aqualania, niin ylä- kuin alaluomelle. Ja kirveltihän sekin niin maan pirusti. Järkytys tulikin sitten nyt aamulla, kun ihmettelin, että onpa rähmäiset silmät, kun eivät kunnolla aukea. Katsahdus peiliin ja meinasin pyörtyä kauhusta. Ikinä, ei siis ikinä ole naama ollut näin turvoksissa. Varsinkaan silmät. Samalla punaisella sekunnilla kaikki poppaskonstit vuorotelleen käyttöön. Rauhoittava silmänaamio lensi roskiin samointein vanhuuden takia ja alkoi uusi etsintä jääkaapissa. Nyt tarvitaan jotain, mikä on kylmä ja myös pitää sen kylmyyden. Aahaa, päärynä. Mutta valitettavasti kuori jotenkin ihmeen lämpöinen. Ei käy. Omena, loistavaa! Seuraavat 20 minsaa röhnötinkin sitten sohvalla kaksi omenaa silmillä. Samaan aikaan tuli puhelu äipältä, joka neuvoi kokeilemaan teepusseja. Onneksi kaapista löytyi juuri kaksi pussia kamomillateetä. Seuraavat puoli tuntia menikin erittäin rattoisasti sitten ne silmillä. Vähän sain turvotusta laskemaan, mutta patjapussit ovat edelleen silmien alla. Yläluomien pullotuksen sain onneksi laskemaan.

Mitä siis opimme tästä? Käytetään jatkossa vain ja AINOASTAAN niitä silmänympärysvoiteita. Taidankin siis hipsiä tästä kauppaan ennen töihin menoa ostamaan Pirkan silmänympärysvoiteen. Se kun on hajuton ja väritön (siis valkoinen, mutta ei sentään persikka, niin kuin Avonin tuote).

Ja tästä tulikin samalla silmämeikitön päivä. Oh goodie!! *blaah* Tasan ei mene nallekarkit taaskaan :(
Onneksi loppuviikko huomisesta lähtien on vapaa. Samalla voisiko sen kevät / kesä jo tulla? Alkaa jo pikkuhiljaa ottamaan päähän tämä ihon kuivuminen ja korppuuntuminen.

2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

No älä! Kynsinauhat pian ropiset pois kuivuttaan :D Ihan järkkyä...

HeidiB kirjoitti...

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kirvelysilmien alla saattaa johtua nimenomaan kuivuudesta. Itselläni viime talvena mm. humektan kirvely sy-iholla, kun vaihdoin Favoran sy-voiteeseen kirvely oli vielä pahempaa, mutta hävisi parin päivän jälkeen. Oletan, että syynä oli nimenomaan, se, että sy-iho sai viimein Favoran kanssa tarpeeksi kosteutta.