...

lauantai 27. helmikuuta 2010

Kun mikään ei kiinnosta aka erittäin myöhässä oleva syysmasennus sekä pieni piristysruiske

Oletteko koskaan törmännyt kyseiseen tunteeseen? Itse olen nyt kärsinyt siitä melkein koko viikon. Kouluhommia pitäisi tehdä (palautukset tiistaina) ja lisäksi samana päivänä tentti kansainvälisestä kaupasta. Aihe on erittäin kiinnostava, mutta toinen tenttikirjoista niin pirun kuiva, että ei sitä lue erkkikään.
Samasta syystä on kirjoittelu tänne jäänyt vähemmälle. Tuntuu vaan siltä, ettei oikein jaksa innostua mistään. Lisäksi niskoilla painaa ensi kuun vuokra. Näin osa-aikahommilla ei kauheasti juhlita vaikka palkka onkin hyvä. Niitä tunteja kun tarvittaisiin kuitenkin lisää, ja paljon! Ja tietysti se ihminen töissä, ketä tästä päättää (ja kuka alunperin mulle asiasta puhuikin, että kiinnostaisiko ottaa koko homma hoitoon joka ilta) ja saisi pyörät pyörimään, on tietysti lomalla. Onneksi hän kuitenkin on tietoinen siitä, että opintotukeni on täysin finito, joten toivon sen vauhdittavan päätöksentekoa. Toimeen kuitenkin munkin pitää tulla.
Lisättäköön vielä, että tällä hetkellä on melkein ainut kuka tota hommaa pystyy kunnolla tekemään, tietoa ja taitoa riittää. Uusien kouluttaminen on raskasta ja aikaavievää hommaa.

Alkaa oikeasti painaa päälle tämä rahanpuute. Ei siinä muuten, jos olisin yksin, mutta kun on nuo kaksi lastakin tuossa (siis kissat) ja niitäkin pitää huoltaa ja ruokkia. On todella raskasta pitää tätä kaikkea sisällä. Äidilleni en viitsi alkaa avautua tästä, koska hänkin on työttömänä ja pitää huolta kahdesta toisesta sisaruksestani. Tietty isovanhempani ovat olemassa, sekä enoni, mutta jo kokemuksesta tiedän, että rahan vastineeksi saan ns. haukkumista ja kommentteja, kuinka taas olen epäonnistunut jne. "Hauskinta" tässä on se, että tätä kaikkea ei sanota suoraan, vaan rivien välistä ja annetaan ymmärtää. Ja voin kertoa, olo sen jälkeen ei ole kovin lohdullinen. Joten mielummin selviän tästä kaikesta yksikseni ja myöhemmin muistella, kuinka selvisin tästä kaikesta ilman apua. Kyllähän tämä kasvattaa ja lujittaa, mutta vaikeimman kautta on mentävä.

Joten nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että alkaa tapahtumaan muutoksia! :)


Mutta jotain positiivistakin:

hain eilen postista Avonin paketin ja olin sen verran saanut kerättyä tilauksia, että omistani en joudu maksamaan mitään ja tämä kattoi muutaman tilaamani tuotteen sekä näytteet. Jos en olisi itse tilannut mitään, niin laskujeni mukaan noin kolmisen kymppiä olisin saanut välistä.

Paketin kätköistä paljastuikin muiden tuotteiden ohella nämä:



Välittömästi vaikuttava finnihoito
En niinkään saa ihon päällisiä finnejä (olen siis erittäin onnekas), mutta jos ja kun niitä finnejä tulee, niin ne ovat melkein jossain puolessavälissä takaraivoa, noin sormenpään kokoisia ja kun niitä edes erehtyy hipaisemaan, niin tuntuu että taju lähtee samointein. En ole ennen kokeillut mitään täsmähoitoja, joten ajattelin testata josko tämä auttaisi näihin murheenkryyneihin.




Mango&inkivääri 2-in-1 puhdistava ja tasapainottava shampoo ja hoitoaine kaikille hiustyypeille
Kun avasin laatikon, niin ensimmäinen toteamus oli, että mikä kanisteri täällä oikein on. En tajunnut, että pullon koko oli 750ml. Kuvastossa oli hajunäyte ja hintaa pari hassua euroa, joten lisäsin sen listalle ihan vain mielenkiinnosta. Tämä on niin ihanan tuoksuinen. Harmi, ettei tämä yhteyteen saa hajunäytettä millään :D Saas nähdä kuinka hiuspohjani villiintyy tästä, se kun on erittäin herkkä shampoiden vaihdoksille. Massaa kun tässä kuontalossa riittää, joten jos joku siitä kärsii, niin hiuspohja. Olenkin koko ikäni etsinyt parannusta siihen ainaiseen hilseilyyn. Joten vinkkejä otetaan erittäin mielellään vastaan! :)




Kuultavat kasvopuuterihelmet
Näitä olen kuolastanut jo jonkin aikaa ja nyt vihdoin sain ne itselleni odottamaan kesää. Samasta sarjasta multa löytyy myös aurinkopuuterihelmet. Näissä helmistä tykkään siitä, eteivät ne pääse niin hyvin murustamaan, kuin normaali poskipunakakku kun sitä alkaa sudilla taputella. Näillä on sen verran tilaa liikkua rasiassa, että väri tarttuu ainoastaan sutiin. Sisällä rasiassa on sylinterin muotoinen vaahtomuovi, joka estää palleroisia liikkumasta ja hakkautumasta seiniin ja toisiinsa.





Perfect Wear Extralasting -huulipuna (Sun Kissed Ginger)

Kuvastossa tämän luvataan kestävän 6h. Saas nähdä miten käy.
Tässä ihastuin tuohon väriin. En osaa juurikaan käyttää huulipunia, kun yleensä kohdistan meikkimäärän /-voimakkuun enemmänkin silmiin, joten huulikiillot tai -voiteet ovat olleet enemmänkin mun juttu. Nyt ajattelin totutella puniin ja tästä on hyvä aloittaa. Pinkit ja punaiset ovat ehkä turhan räikeitä ja ruskeat taas tylsiä.





Huulipuna-näytteet Sitten nämä näytteet (alemmassa kuvassa oleva punainen testinki ei löydy ylemmästä, koska löysin näytteen vasta myöhemmin. Kuvasta puuttuu yksi sarjan puna, koska ehdin antaa sen jo eilen ystävälleni)

1 Ultra Colour Rich Gold 24k Gold (Golden Peach)

2 Ultra Colour Rich Mega Impact (Divine Wine)

3 -''- (Fuchsia Fun)

4 -''- (Pink Pop)

5 -''- (Never So Nude)

6 -''- (Personfield Plum)

7 -''- (Mocha Madness)

8 -''- (Really Rosy)





Liiv Botanicals -puhdistusvoide kasvoille
 
Tämän sain lahjana, koska tilaussumme ylitti 100 € rajan.
Sarja on kohdistettu herkälle iholle, joten sen tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia sekä säilöntäaineettomia. Saamani puhdistusvoide on sarjan uutuus, ja lupaa syväpuhdistaa ihon kuivattamatta sitä, poistaa epäpuhtaudet (rasvan ja meikin) sekä jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Mielenkiinnolla odotan tämänkin testaamista.


Sitten askellus Avonin ulkopuolelle:




BVLGARI Omnia Green Jade

Sain tämän näytteen Kickistä ja pakko tunnustaa, että en tykännyt ollenkaan ekalla tuoksuttelukerralla. Mutta nyt muutaman kokeilukerran jälkeen olen alkanut pitämään tästä. Erinomainen kesätuoksu, mutta en kuitenkaan hankkisi tätä koko pulloa. Olen sitten kuitenkin enemmän makeampien tuoksujen perään. Esim Hugo Boss ei ole pettänyt vielä kertaakaan ja pitkästä aikaa olen taas alkanyt tykkäämään Escadan tuotoksista.


Nuin nikkääste. Eiköhän tämä postaus taas kattanut pari puuttunutta päivää? :)

Ja todettakoon vielä loppuun, että mieli parani kummasti kun pääsi höpisemään kosmetiikasta ja ajatukset sai pois mieltä painavista aiheista.

Pitääkin samointein laittaa mietintään seuraava aihe, josta höpäjätä. Tämä puolituntinen on suorastaan terapiaa :D

Miten muuten, onko teillä kokemuksia Avonin tuotteista?



 


4 kommenttia:

torakka kirjoitti...

Minulla on kokemusta Avonin tuotteista! Oikein tyytyväinen oon pääasiassa ollut, mutta melkein kaikkiin Senses-sarjan suihkugeelien tuoksuihin oon pettynyt :( ja niitä sentään nököttää mulla hyllyssä varmaan 7 pulloa. Syksyllä mulla oli ihan mahdoton tilausvimma, kun pääsin ensimmäistä kertaa tilailemaan Avonilta, nyt se on jo vähän laantunut :P

Apollonia kirjoitti...

Itseltäni ei löydy tällä hetkellä Senses-sarjasta kuin Mystique ja Reflections. Tuo Mystique on aivan ihana. Tuoksutin sitä kuvastosta ja aito kama vastasi haisuani täysin :D Muut eivät oikein ole iskeneet...

Juu ja toi vimma, I know what you mean ;D 4- ja 5-kuvasto on täysin laputettu mielenkiintoisilla tuotteilla :DD

torakka kirjoitti...

Haa, juuri noita kahta En ole vielä kokeillut, haluaisin kyllä.. :)

Mä en enää keksi mitä tilaisin, koska kaikkea tarvitsemaani löytyy jo monta kappaletta kaapista, ja meikkejä kun en pahemmin käytä niin ei oikein tuu leikittyä niidenkään kanssa x)

Apollonia kirjoitti...

Mulla taas päinvastoin :D Kiinnostaa enemmän kun mitä lompakko antais myöten XP