...

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Titta på TV ja vähän L'Orealiakin

Nu jag har tittat fem olika tv-program utan texting. Kan du hör hur min hjärna säger *bing*? :D

Juu, että sillä lailla. Kulutun muutaman tunnin "iloisesti" surffaamalla ruotsalaiselta tv-saitilta toiselle etsien jotain kivaa ja mielenkiintoista. Ilman tekstiä olisi pitänyt katsoa, mutta eihän siitä saa erkkikään selvää :D Ainakin tuli tehtyä ja pakko todeta, että ei tämä tehtävä kyllä yhtään edistänyt mun tykkäämistä kyseistä kieltä kohtaan! :D

Ja taas positiivisempaan asiaan:

Sain torstaina hyvän syyn käydä Anttilassa ja eihän sieltä tyhjin käsin palattu. Hiusvärin (jota oikeastikin olin menossa hakemaan) lisäksi mukaan tarttui se monien kehuma L'Orealin Nutri Soft -vartalovoide normille iholle, Garnierin Hydralock käsivoide, Natural Coden huulikiilto Fresh Pink sekä suihkumyssy. Käyttöön tulivat kaikki, joten en turhaksi ostoskerraksi sanoisi.

Nyt muutaman käyttökerran jälkeen voin myös liittyä tuon Nutri Softin kehujiin. Tuoksu on aivan ihana, ei kuitenkaan niin vahva, kuin voisi olettaa.

Tätä Garnierin käsivoidetta on menossa nyt toinen puteli ja olen ehdottoman rakastunut tähän. Etenkin tuoksuun. Tästä en ole saanut mitään assosioita, tuoksu on vain muuten todella ihana <3
Sen verran raskaampi tämä on, että en käytä päivisin, koska muuten kaikki paikat on ihan niljakkaat. Joten iltaisin ennen nukkumaan menoa läästin tätä handuihin ja kyynärpäihin, jotka on välillä erittäin korppumaiset. Tai noh, tuleehan tätä käytettyä kämmenselille päivisin samalla on häärään tietokoneella.



Niin joo! Ja tänään on mitä parhain päivä: olympialaiset päättyy!!
Seurasitteko itse kisoja? Mä vältin kaiken, jopa jääkiekon X)

Ei kommentteja: