...

tiistai 9. helmikuuta 2010

Nivea Happy Time Body Lotion

Tämä ihanuus ansaitsee kyllä oman postauksen. <3
Näin "vanhuuden" iskiessä (voi kyllä, tajusin noin viikko sitten, että neljä vuotta ja meikätytöllä pärähtää 30 tauluun *yikes*) olen huomannut, miten talvisin on ihoni alkanut kuivua. Muutama vuosi sitten ei ollut mitään ongelmia, uskokee poies... Tämän Nivean kanssa onkin tullut läträiltyä ja puteli onkin kohta jo tyhjä. Tässä ihastuin sen tuoksuun ekalla kerralla, kun sain tämän testerin jostain.

Oletteko muuten huomanneet ns. haju-maku -assosiaatiot, joita joskus tulee? Esim. haistatte jonkun tuoksun, joka tuo mieleen jonkin lapsuusajan karkin maun? Mulla näitä tulee vähän väliä ja se on raivostuttavaa, kun sitä ei osaa yhdistää mihinkään, mutta kuitenkin tietää sen :D Onneksi tämän tuoksun kanssa kävi onnekkaasti, ja yhdistin tämän Haribon lepakkonannoihin. Siis näihin:


Outo tytsi oudolla nenällä, trust me, I know ;)

Itseasiassa tässä voinkin tunnustaa, että hajut ovat todella ns tärkeitä mulle ja samalla olen myös todella hajuherkkä. Esim alan todella helposti voimaan pahoin, jos jossain dunkkaa joku yökkishaju. Toinen ääripää on makeat tuoksut. Viikko pari sitten ostamani Kings & Queens Mango vartalovoi ei olekaan enää niin hyvä tuoksu. Tai on, jos sen käyttöä rajoittaa vain käsiin ja käsivarsiin. Varsinkin, kun sen tuoksu kestää ja kestää.

Nivean yksi hyvistä puolista on juuri siinä, että se tuoksuu levitettäessä, mutta suurin tuoksu haihtuu hetken kuluttua jättäen iholle pienoisen vienon hajun hivenen.

Tätä pitäisi saada sellaisissa jumalattomissa pumppupulloissa, eikä missään 250 ml:n tippapullossa :DD Onneksi tämä on uutuus, joten sormet ja varpaat ristiin, että tulee säilymään markkinoilla vielä pitkään.








2 kommenttia:

HeidiB kirjoitti...

Mä käytin tuota kanssa pullollisen, mutta en tykännyt :P Tuoksu oli aluksi kiva, mutta käytön myötä se alkoi vähän ärsyttää, suurempaa ärsytystä aiheutti kuitenkin kroppavoiteen tahmaisuus. Tykkään rasvata itteni illalla suihkun jälkeen, ennen nukkumaan menoa ja aamuisin sitten saikin poimia käsistä ja jaloista vaatteista tarttunutta mustaa nukkaa. Näenäisesti tuntui imeytyvän nopsaan, mutta se tahmaisuus oli jotain ihan kamalaa. Edes täyteläisemmät voiteet kuten TBS:n mustikka vartalovoi ei oo aiheuttanut tuota nukka efektiä.

Apollonia kirjoitti...

Ohoh O.o Mulla toi imeytyy ihan hyvin, ja mitään nukkaefektiä ei ole ollut, mutta itse käynkin suihkussa aamuisin/päivisin.
Kauhea ajatuskin, jos joutuisi luopumaan tosta voiteesta :/ *hyrr*