...

maanantai 7. tammikuuta 2013

Buzzador - Dove Pure & Sensitive -vartalovoide

Heippatirallaa ja hyvää uutta vuotta 2013!!

Viime vuoden puolella liityin Buzzadorien joukkoon MouMoun innostamana ja ennen joulua pääsinkin ekaan kamppanjaan mukaan. Tuotteeksi tuli Doven Pure & Sensitive. Paketissa oli iso pullo (250 ml) vartalovoidetta itselleni sekä 8 pientä näytekokoa kavereille jaettavaksi.

Kyseessä on siis miedon, hajustamattoman tuotesarjan jäsen herkälle iholle.
Perheelläni kun on herkkä, allergiseen ihottumaan taipuvainen iho, joten tämä tuote otettiin suurella mielenkiinnolla testiin. Ja näin parin viikon jälkeen en ole kuullut huonoa sanottavaa. Varsinkin siskoni tykkäsi, hän on joutunut aikaisemmin hakemaan omat voiteensa apteekin puolelta, koska markettivoiteet nostivat ihottuman melkein välittömästi pintaan. Joten pelkkää plussaa ja kehuja on tippunut :) Näin talviaikaan tuote pääsi varsinaiseen stressitestiin kosteuttamaan pakkasen (vaikka sitä ei ollutkaan kuinpari hassua astetta) kuivattamaa ihoa.

Oma henk.koht. mielipiteeni tuotteesta oli, että ihan kiva. Itse kun en ole herkkä ihoinen tai herkkä hajuille, niin vierastan hajuttoman tuotteen hajua :D Sounds weird, right! Mutta voiteena tuote toimii loistavasti. Se imeytyy hyvin, eikä jätä rasvaista kalvoa iholle. Se tulee pullosta ulos myös nätisti pieninä "papatteina" eikä puoli pulloa kerralla.

Tuotepesueeseen kuuluu vartalovoiteen lisäksi suihkusaippua, roll-on ja spray deodorantit sekä käsisaippua.

Buzzador on siis systeemi, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita josta sitten kerrotaan rehellinen mielipide eteenpäin. Kampanjasta riippuen voi saada näytteitä jaettavaksi kavereillekin. Tästä voit liittyä Buzzadoriksi, ja halutessasi voit ilmoittaa minut (Marusja) suosittelijaksesi!

Onko kyseinen tuote jo sinulle tuttu?

Ei kommentteja: