...

torstai 10. tammikuuta 2013

LivBox - tammikuu


"Pitkä" odotus on takana päin ja vihdoin se on täällä! \o/ Kävikin niin hassusti, että luin Facbookin puolelta LivBoxin sivuilta kommentteja, että "koska se tulee?!" ja samassa soi oma ovikello ja postisetä ojensi mustan paketin.
Innolla sitä sitten auki "repimään". Sen verran piti malttaa ja kaivaa kamera esille oikeille asetuksille :D
Pakko kyllä sanoa, että näin ensimmäistä kertaa boksin saatuani/avattuani, on se tyylikäs. Varsinkin kun hinta ei ole päätähuimaava, ~14e per boksi.

Ja mitä aarteita ja ihanuuksia sieltä sitten oikein paljastuikaan? *drum roll*

Moroccanoil Treatment -hiusöljy
IsaDora Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka, 748 Peacock
Rimmel Lasting Finish by Kate -huulipuna, 06 Rossetto/Rouge Á Lévres
Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoide
Dermalogica Daily Microfoliant -kuorintajauhe

Olen enemmän kuin intoa täynnä päästäkseni testaamaan näitä. Varsinkin tuo hiusöljy alkoi kiinnostaa jo viime kesänä ja pikkuhiljaa olen alkanut lämmetä punaisille huulipunille :P Kuorintajauheen otan testiin illalla nassun puhdistuksen jälkeen.

Widmerin tuotteet ovat itselleni täysin pimennössä, joten mielenkiinnolla tätäkin kohti. Aiemmin olen ollut erittäin tyytyväinen Pirkan silmänympärysvoiteen puolestapuhuja. Paketin mukana tulleessa kortissa kerrotaan mielenkiintoinen seikka Widmerin silmänympärysvoiteesta: "Tuote on todella monipuolinen, sillä se sopii myös arpien ja huulten hoitoon, kaulan ja decolté-alueen iholle, sekä kasvonaamioksi." 

Ovatko nämä tuotteet teille jo entuudestaan tuttuja?

4 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Mä voitin Livboxin kilpailusa itselleni ton kolmeks kuukaudeks, mutta eivät maininneet tuleeko eka boksi tammi- vai helmikuussa.

Noh, oon saanut blogin kautta testiin jo Dermalogican Daily Microfoliantin (ihan jees), Rimmelin Kate Moss -punan (ihan jees), IsaDoran tuon kokoelman kaksi lakkaa (ihan jees) eli kolme viidestä. :D Louis Widmeriltäkin olen saanut silmänympärysvoiteen, mutta se ei ollut tuo vaan joku anti-age, jonka lahjoitin äidille testiin. Sen sijaan tuo Moroccan Oil ois kiinnostanut, mulla on niiltäkin kyllä testissä joku mutta se on toinen tuote.

Tuon takia en ole viitsinyt vielä tilata kun pelkäsin, että maksaisin siinä sitten tuotteista, joita tulee testiin muutenkin... No, mä katselen sen kolme kuukautta tuleeko liian samanlaista kamaa ja mietin sitten. :)

hiikkis kirjoitti...

Widmeria käyttänyt on-off tyylisesti vuosia, hyviä ovat :) positiivisuus minulle on lievä tuoksu tai ei ollenkaan (ei edes sellaista lääkemäistä tuoksua kuten toisissa non-scent tuotteissa) omaa boxiani odottelen, posti ei ole vielä tuonut meille :(

Sonia kirjoitti...

Itse asiassa se oli sittenkin just toi sama silmänympärysvoide. 4/5 tuotetta samoja, mitä mulla on jo. Näköjään osalle tuli Dermalogicalta toinen tuote tuon sijaan.

Apollonia kirjoitti...

Itselleni tämä oli kuin nyrkki silmään, kun olen ollut ns. kosmetiikan pimennossa parin vuoden ajan ja seuraaminen/ajan tasalla pysyminen jäänyt muiden juttujen jalkoihin :D Voin kuvitella, että jossain välissä tulee reaktio "Mikä tää on? Mitä tällä tehdään?!?"