...

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Illan viimeinen hidas

Huomasin äsken kun tulin töistä kotiin, että tämän päivän, tai pikemminkin illan, kohokohta on ehdottomasti meikin poisto ja nassun pesu.
Asiaaa tietysti avitti huomattavasti se, että puoliltapäivin kun laitoin meikit ja kävin kirjastossa, niin jostain syystä silmät alkoi vuotaa ihan älyttömästi ja voitte varmaan arvata: se niistä rajauksista. Olihan ne vielä naamalla, "nättinä" kuivuneena lammikkona silmäkulmassa. Ja kirveli ihan sikana, kun muutenkin aika herkillä ollut kyseinen kohta ihossa.

Muutenkin kun suht väsyneenä tulen töistä (tai monen tunnin näytön tuijottelun jälkeen, silmät on ihan sipit ja kirkkaanpunaiset) on |nääääääääääääääin| suuri nautinto marssia suoraan vessaan ja aloittaa naamanpoisto-operaatio. :D

Mitä enemmän olen alkanut kiinnittää huomiota eri kosmetiikkajuttuihin, niin sitä enemmän olen alkanut nauttia niistä. Esim. kynsienlaitto on ihan parasta (kesto parhaimmillaan parikin tuntia) viihdettä. Tässä mitään telkkareita tarvita (varsinkaan kun sieltä ei edes koskaan tule mitään)!!

Ja asiasta kukkapurkkiin, eli toisin sanoen tuotehehkutukseen:



Olivin cleanning mousse on aivan älyttömän ihana putsari. Tämä tarttui Kicksistä mukaan palttiarallaa 6,50 eskolla. Halusin kokeilla puhdistusvoiteiden sijaan/kanssa vaahtoavaa tuotetta ja pakko sanoa, että täysosuma ekalla kerralla.
Itse poistan ensin simmumeikin ja sen jälkeen pesen lopu t pakkelit Avonin Total Radiance makeup removing night cleanserilla (kaksoispullotsyteemi, jossa toinen aamupesuun ja toinen ilta). Se kuitenkin pesee ehkä vähän turhankin tehokkaasti, mutta kun pesen vielä kevyesti Olivilla, niin nassu jää ihanan pehmoiseksi ja voiko jopa sanoa kostean tuntuiseksi. Ja aamuisin pesen pääasiassa vain tällä. Avonin am-putsaria en viitsi käyttää.
Niin kauan kuin tätä tuotetta on saatavilla, niin mun nassu pestään juurikin tällä, illan viimeinen hidas siis :D.
Ja Kickistä puheenollen, posti kuljetti mulle -20% alennuskupongin "liittymistarjouksena" kyseisestä clubista. Onneksi sen on erittäin sopivasti voimassa 27.3. saakka, joten voinkin hyvin käydä juuri edeltävänä päivänä valkkaamassa jonkin kivan "jutun" itselleni halvemmalla vanhenemisen johdosta. :P 






1 kommentti:

Linnea kirjoitti...

Apua, olen kohta pulassa... löydän koko ajan ihanasta kosmetiikkablogista toiseen.. Kiitos putsarivinkistä, olen ko. tuotetta itse miettinyt, mutta jostain syystä se on unohtunut ostaa.