...

torstai 25. maaliskuuta 2010

Hyvää päivää -kirvesvartta

Kauhja kun aika menee nopeasti. :)
Mutta nyt on hyviä uutisia, juttelin eilen pomon kanssa ja viikon päästä alkaa tulla lisää tunteja. Enää ei tartte valvoa öitä ja miettiä, mistä maksetaan seuraava vuokra. Voitte kuvitella, että olo on erittäinb helpottunut ja nyt voin jopa nauttia huomisesta synttäri- /vapaapäivästä.
Huomasin myös, että sen verran oli PayPal-tilillä jemmassa, että laitoin MAD Mineralsille tilaukseen lahjana itselleni luomivärisampleja. Olisko ollut joku 12-13 kappaletta. Taitaa taas viedä sen kolmisen viikkoa niiden tuleminen.

Olen myös männä viikolla kovin kokeillut sitä saamaani MSCHICin ihmepuuteria, ja muutaman käytön jälkeen aloin tykkäämään siitä. Ensimmäinen paikka minne sitä aloin sutia oli silmänaluset. Tuntuu siltä, kun katson peiliin, niin takaisin tuijottaa joku haudasta noussut. Alkaa jo ärsyttämään.  

Onko teillä jotain hyviä vinkkejä tummien silmänalusten peittoon??

Nyt tulikin vähän lyhyempi postaus. Pitää alkaa valmistautua töihin menoon ja illalla olisi tarkoitus vielä ruveta leipomaan huomista varten (kakkupohja+täyttö, broiskupiirakka ja tietysti Namipaloja). Tiedossa siis piiiiiiitkä ilta, mutta ei tarvi huomenna sitten kun lattiat lakaista ja kakku kuorruttaa.

Ei kommentteja: