...

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Look Dave, it's snowing!!

Siis ei ole todellista. Taas lunta ja vielä tiskirätteinä. Eiköhän tämä jo riittäis? Aurinko on paistellut niiiiiiin lupaavasti. Noh, minkäs teet.

Itse ainakin aloitin kevääseen/kesään valmistautumisen sutimalla lärviini Doven Summer Glow:ta, jota on vihdoin tehny myös kasvoille. Vartalolle käytettävää olen kuluttanut muutankin pullollisen viime vuosien aikana.
Alunperin ihastuin tässä tuoksuun ja siitä lähtien se on tuonut ekana mieleen kesän. Suojakerrointa saisivat kyllä hilata näissä pikkuisen ylöspäin.










Toinen tuleva itkun aihe voi olla pullo itsessään. Kun putelissa on enää pohjat jäljellä, niin saako keksintöä mitenkään räjäytettyä auki?

Avonilta löytyy myös yksi päivettävä päivävoide, mutta oman nassuni se jätti tahmeaksi. Rupea siihen sitten lataamaan pakkelia päälle. :/


 
Sitten nostalginen osuus: löysin kätköistäni mitä luultavimmin ensimmäisen luomivärin, jonka olen saanut. Tosin voipi olla, että se on vielä vanhempi ja ylittää allekirjoittaneen vuosimallin heittämällä.
Samaan syssyyn sopi mielestäni todella hyvin ensimmäiset kengät X)

Muistan äidilläni olleen Oriflamen puteleita silloin joskus, ja mitä ilmeisemmin tämä on ollut yksi niistä :D Käyttämään tätä en ole enää uskaltanut, mutta tämä on ihan kiva pitää muistona. Sävy oli erittäin vaalea Desert Beige. Mielestäni tuo Oriflamen kiekuralogo on kaunis ja muistaakseni ihastelin sitä jo silloin pentuna.

Eilen tuli käytyä Kauppakeskus Skanssissa pyörähtämässä ja Anttilan alelaarit tonkimassa läpi. Onko vaikea arvata, että eihän sieltä tyhjin käsin poistuttu :D


Löytöinä Morganin PsycheDelice -tuoksupakkaus 8e. Tuoksu oli erittäinkin keveä, sopiva siis kesää ajatellen. Sekä Rimmelin Colous Mousse 8Hr, sävynä 004 Splash. Tämä hirveän kalliiseen 2e:n hintaan.

Kerrankin se epäonnistunein otos on se parhain. Tässä värivaihtelu pääsee parhaiten esille. Värin taitto vihreän ja turkoosin kautta siniseen on erittäin kaunis. Väri oli aika tytinää purkissaan, mutta kuivui yllättävän äkkiä pysyväksi. (Tämän huomasin kuvaa ottaessani.)


// Onko tänne bloggeriin tehty jotain muutoksia, kun esikatselu ei toimi kunnolla ja enteriä kun hakkaa, niin kursori ei liiku alemmas kuin vasta nuolinäppäimillä. Lisäksi outoja välejä ilmestyy tekstin keskelle O.o

Ei kommentteja: