...

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Terveissi Turust!

Ei virallissi mut torellissi.

Jouhou! Kyllähän on taas aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta. Tällä välillä ollaan taas tapeltu raha-asioiden kanssa, todettu pomon olevan täys mulkukku, oltu kipeä jne. Äksöniä on siis riittänyt, joten nyt alkaa riittämään.

Eilen edessä oli uusien pääpesuaineiden osto ja päätin repiä siitä nautintoa (kun sitä ei kerran mistään muusta näytä tulevan) ja otin testiin XZ:n uuden Vanilla Cafe -sarjan.
Tuoksu on mitä ihanin (tunnustetaan: olen siis tuoksufriikki!! :P) ja lopun kauppareissun kuljinkin melkein puteli nenässä kiinni :D
Tuota tuuheuttavaa vaikutusta en omassa pehkossani näe, mutta syynä varmaan tämä kuontalon määrä. Eli ihan hyvä vaan :D Tässä kämpässä olisi muuten karvalähtöaika kissojen lisäksi myös allekirjoittaneella :D
Harmi, että tähän sarjaan ei kuulu hoitosuihke. Ehdin ihastua siihen Suklaa & Vanilja -sarjan tiimoilta. Sen avulla olisi saanut tuon ihanan tuoksun kestämään vähän kauemmin.

Sain myös eilen hyviä uutisia. Ilmoitin pikkusiskoni (19v) ja itseni MSCHICin girlfriends testiryhmään testaamaan uutta (??) MSCHIC Mineral Miracle ihmepuuteria. Valitsevat yhteensä 200 mukaan, mukaanlukien meidät!! 

Ilmeisesti tällä viikolla lähettävät tuotteet, joten mielenkiinnolla odotan niitä, että pääsen testailemaan. Nuo irtopuuterit kun ovat suht uusi tuttavuus minulle.

Mutta katsokaan ikkunasta ulos. Ihana ilma! Ehkä se kevät/kesä on vielä tulossa sieltä. Kaikkea toivoa ei ole vielä heitetty. :)

Tähän loppuun vielä fiilistelykuva viime kesän Tall Ships Races purjehdukselta Turku-Klaipeda.











Ei kommentteja: