...

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kirppuja torilta

Sunnuntai on ollut meidän perheessä aina perinteinen kirpparipäivä (kunnes tuli nämä joka päivänä auki olevat itsepalvelu-tapaukset). Tänään tuli siis tutkittua Varissuon Linkkikirppis ja todettakoon, että yleensä en kauheasti löydä kirppiksiltä mitään, mutta tänään otettiinkin se kaikki korkojen kanssa takaisin. Löytyi vaikka mitä ja osa jäi jopa hyllyyn! :D

Koska aikaisemmin käytiin Raision Kukkatalossa, niin tietysti tarvittiin kukkaruukkuja, joita löysin kaksi kappaletta 50 centtiä kipale ja turkoosin punotun korin kylppäriin harjoille, kammoille sun muulle tilpehöörille.
Mutta sitten ne THE Löydöt:

Muoto on niin omituinen, että tykästyin heti. Ja hinta huimaavat 3€. Käsveskojahan ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? ;D


Huivi. Kuvassa näyttää valkoiselta, mutta oikesti luonnonvalkoinen, ehkä hieman rusehtava ja teksti suklaanruskea. Ihastuin samoin tein ja äkkiä koriin, ennen kuin joku muu olisi huomannut :D Hinta 2,50€.

Ja koska Skanssi kerran oli vielä kotimatkan varrella, niin Anttilasta hiusväriä mukaan sekä löytönä Täydellisten Naisten 2. tuotantokausi 11,95€. Ja koska Skanssissa en voi käydä ilman pyörähtämistä Kickissä, mukaan tarttui 2 Dependin lakkaa ja raidallinen sydän-saippua.
Adam Lambertin levyn olisin vielä mielelläni kympillä kaapannut mukaani Anttilasta, mutta en löytänyt. Ja New Moon:kin huuteli kutsujaan hyllyssään, mutta jos sen vaikka saisi synttärilahjaksi perjantaina, kun semmonenkin häppeninki sattuu osumaan kohdalle. (Millään en haluaisi vanheta, mutta ei vaihtoehtoja edes anneta :D Voisin kyllä pysyä kaksvitosena vielä muutaman vuoden, jos sopii...)

Ei kommentteja: