...

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Huulirasvaa mä metsästän...

Heipparallaa!
Idean tähän postaukseen sain Virveltä, ja aloin ihan mielenkiinnosta käymään paikkoja järjestelmällisesti läpi ja etsimään huulirasvoja. Perusajatushan on (tai luulisi olevan), että eihän mulla ole kuin yksi huulirasva ja se on aina hukassa. Mutta kuinkas ollakaan, pienen etsinnän jälkeen oli lopputulos tämä:
(Tosin tämän ottamisen ja kuvien purun koneelle jälkeen löysin vielä yhden Miramen Berry Smoothien tietokonepöydältä.)

1. Labello Classic Care  -  Tätä on mennyt putkilotolkulla, mutta jostain syystä on sen "maku" alkanut äklöttää. Kosteutti huulia kyllä tosi hyvin ja oli pääasiassa yökäytössä.
2. Crazy Rumors Coffee Bean  -  Cherry Culturesta muistaakseni hankittu heräteostos. Mut hei, kahvintuoksuinen (mutta ei niinkään -makuinen) huulirasva on ihan must tälläselle kahviaddiktille :D Tykkäsin käyttää aina kun se taskunpohjalla oli.
3. Mirame Moisture Mint  -  Oli hauskanen tapaus ja putkilo taitaa olla sarjassaan jo kolmas käytössä. Mintun viilentävä tunne on miellyttävä (kunhan vain huulet eivät ole rohtuneet).
4. Avon Care Lip Balm  -  E-vitamiinilla varustettu kirpsakan tuoksuinen ihanuus. Tätä on tullut käytettyä päivittäin ja seuraavassa Avon-tilauksessa pitää muistaa tilata toinen varuiksi.
5. Dove Lip Care  -  Hienoista väriä antava huulivoide. Tuoksu kuitenkin hivenen ellottava, että käyttö jäänyt vähemmälle.
6. Daily rose&shine  -  "Halppistuote", jota oli mielenkiinnosta pakko kokeilla. Ei niinkään antanut väriä, mutta vähän helmiäistä hohtoa.
7. mainoshuulivoide Mehiläiseltä  -  Hakkasi mennentullen Dailyn tuotteen. Tämän sain jostain messuilta "kynänä" ja on tullut käytettyä lähes loppuun. Tuoksu on miellyttävän vaniljainen ja kosteuttavuuttakin löytyy ihan mukavasti.
8. Twist & Pout Glow Business  -  Heräteostos Kicksistä. Huulivoide sisältää SPF 20 suojan ja erittäin herkullisen tuoksun ja maun(!!). Tuntuu, että makeus on saatu aikaan makeutusaineella. Tuoksua voisi kuvailla omenaisen hedelmälliseksi. Lisäksi purkki on erittäin upea pallo, joka todella pyörii käsilaukun pohjalla.
















Mites teidän huulirasvavarastot? Löytyykö niitä useampia vai vain se yksi, joka tuntuu olevan aina hukassa, varsinkin silloin kun sitä kipeimmin tarvitsee?

Ei kommentteja: