...

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Tupperwarea pusikosta

Juurikin sitä nimensä mukaisesti.
Nyt varmaan aattelette, että nyt toi muija on seonnut lopullisesti!! :D Ehei, vaan tänään avattiin kunnolla kätköilykausi. Moni on varmasti ainakin lukenut geokätköilystä, tuntuu olleen tapetilla viime aikoina :). Itse aloittelin tätä harrastusta aikalailla tasan vuosi sitten ja kesällä tuli hankittua myös oma GPS-kapula, niin ei tarvitse olla riippuvainen toisten vehkeistä :D Löydettyjä kätköjä on tipahdellut pikku hiljaa ja kohta puolin alkaa 100 menemään puhki.

Olen muutaman ihmisen saanut koukutettua tähän ja todettakoon, että kätköilyn voi aloittaa suht edullisestikin. Gepsin eivät enää maksa Ford Focuksen käsirahan verran, vaan satasellakin saa jo toimivan pelin. Itse panostin vähän enemmän, kun bongasin hyvän tarjouksen Partiovarusteesta ja laitteesta löytyi haluamani ominaisuudet.

Tämän harrastuksen myötä olen tavannut uusia ihmisiä, kätköilijöitä hekin, sekä "eksynyt" paikkoihin sekä upeisiin maisemiin, joihin muuten ei olisi tullut mieleen edes mennä. Kamera on siis pakko olla aina reissuilla mukana, koskaan ei tiedä mitä tulee vastaan.

Joten jos bongaatte täällä Turun seudulla pinkkitukkaisen pers pystyssä penkomassa pusikoita tai haahuilemassa etsivän näköisenä "kännykkä" kädessä, niin se voin mitä varmimmin olla minä :D

Ei kommentteja: