...

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ylläripylläri töistä

Tämä tapahtui noin kuukausi sitten ja voin sitä päivää. Se oli kuin jouluaatto!! :P
Pohjustetaan tilannetta niin, että meillä oli pyörinyt pitkään töissä lähetys, jonka vastaanottaja oli lopetettu optikkoliike. Olimme monesti ottaneet lähettäjään Italiaan yhteyttä, että mitä tehdään, mutta vastausta ei kuulunut. Joten ohjeiston mukaisesti keikka määrättiin tuhottavaksi, eli jos sisältö yhtään kiinnosti, niin se on vapaata riistaa. Ja tällä kertaa minä ehdin ensin ja voin mun ilmettä, kun avasin paketin ja sieltä löytyi nämä (ja ovat vielä aitoja):
Nimittäin neljät silmälasit (yhdet lahjoitin pois) ja kahdet aurinkolasit. Silmälasit ovat niitä näyttelypokia, joita voi liikkeessä testata, eli linsseissä pleksiä. Aurinkolasit oli käyttövalmiit ja juuri sopivasti silloin alkoi aurinkoiset kelit.
 
Nuo Versacen lasit olivat kyllä niin ruman malliset, että ne tulevat varmasti jäämään jonnekin laatikon pohjalle, mutta harmaat Burberryt ja mustat D&G:t ajattelin vielä jossin vaiheessa optikolle ja vaihdattaa niihin nollalinssit. Itse kun en silmälaseja tarvitse, mutta asusteena ne sopivat kuin nyrkki silmään. Kuulostaa hullulta, mutta juuri siksi olen aina halunnut silmälasit ja nyt vihdoin sain ne!! \o/ Kilpailutin samana iltana suurimmat optikkoliikkeet (eipä siinä muuten sitten töitä tehtykään :D) ja Instrumentarium kertoi hinnakseen 60€, muuta vetivät hinnassa yli ja törkeästi. Seuraavaa palkkapäivää siis odotellessa, niin saa ainakin toiset lasit uudet linssit.

Eli siis meillä tapahtuu töissä välillä ihan kivojakin juttuja :D. Sen voin paljastaa, että olivat poijjaat vähän katellisia, kun kuulivat. Lohdutuksena vain totesin, että lasit oli kaikki naisten ja aurinkolasit,noh, ne vaan on mun!! :D Ei oo häppee olla noppee ;)



2 kommenttia:

HeidiB kirjoitti...

Heh, hyvin kävi :) Mä oon saanu töistä ilmaseks vaan kurkkua, salaattia ja auringonhattu uutetta (kuljetusvahinkokamaa).

Apollonia kirjoitti...

Kaikkihan on kivaa, kunhan sen vaan saa ilmatteeksi ;D Perussuomalaisuus rulaa!! :D
Melkein meinasin unohtaa, että viime viikolla mukaan tarttui päälle kymmenen rasiaa aitoa arabialaista mustaa hennaa ja tummille hiuksille tarjoitettua valkaisuainetta, myöskin sama alkuperä. Sisälsivät vaarallisia aineita, joita ei saa laittaa lentorahtina, joten mähän ne roskikselta pelastin. Se, että mitä mä niillä teen, onkin sitten ihan eri juttu!! :D