...

perjantai 28. toukokuuta 2010

Lushious

Tuli todettua, että on erittäin vaarallista lompakolle vierailla Lushin kotisivuilla. Aina tulee hankittua jotain :D
Tällä kertaa onkeen tarttui Sweetie Soap Stack, joka sisältää syötävän ihanat Rock Star, Honey I Washed The Kids ja I Should Coco -saippuat. (Kuvaan pääsi myös ilmaiset näytteet Sultana Of Soapista ja Porrigesta.)
Olen jemmannut näitä saippuoita pakastusrasiassa jo jonkin aikaan ja yrittänyt käyttää ensin pois alta aiemmat palaset, mutta kuvanoton yhteydessä oli pakko leikata palat ja ottaa käyttöön X)

Teini-ihon iskiessä olin epätoivoinen ja kokeilin kaikki mahdolliset kuivattavat ja hoitavat näppyhoidot. Grease Lighting (joka on myös mitä siistein biisi ;D) oli suht tehokas, kun sitä muisti käyttää "kuuriluontoisesti". Silloin tällöin nassuun lätkittynä ei kannata muutosta odotella.

Bubblegum sokerihuulikuorinta. *sanaton*
Siis aivan ihana tuote. Huulet saa tällä ihan älyttömän pehmeiksi ja karkin tuoksu on pelkkää plussaa. Tätäkin tuotetta tuli käytettyä ahkerasti, kun huulet oli ihan korput hormonien heitellessä vähän isompiakin voltteja :D



Seuraava hankinta Lushilta on Snake Oil -öljypala, jos sillä vaikka helppaisi mun päänahan tukalaa olotilaa. Valotetaan tilannetta sen verran, että omaan erittäin paksut ja tiheään kasvavat hiukset, joten päänahkani on pienestä pitäen kärsinyt siitä ja hilseillyt ihan tajuttomasti. Kaikki maailman öljyhoidot ja hiusvedet on testattu, mutta ei mitään muutosta. Alkaa pieni epätoivoisuus nousta pintaan (taas kerran :D).




2 kommenttia:

M kirjoitti...

Muakin himottaisi tuo sokerikuorinta! Mutta vähän epäilyttää, että voiko sitä käyttää rohtuneille huulille. Eikö se vain revi niitä lisää?

Apollonia kirjoitti...

Ite ainakin käytin sitä, kun huulet oli ihan korput. Ei repinyt, mutta rasvasin kuorimisen jälkeen Aqualanilla.
Kuorinnassa on itsessään öljyä (tähän hätään en nyt muista mitä), joka pehmittää myös ja jättää miellyttävän tunteen sokerin poispesun jälkeen :)