...

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Viisuilua

Yksi jokavuotinen must-juttu mulle on Euroviisut. Seuraaminen alkoi (yllätys, yllätys) Lordi-vuodesta ja on jatkunut tähän päivään saakka. En edes aikasemmin käsittänyt kuinka hyviä biisejä sieltä voi löytää, uusista artisteista puhumattakaan.



Mr. Nobodyyn ihastuin sen koukuttavuuden ja tanssittavuuden vuoksi. Tunnustetaan, että sanat eivät ole kovin kummoiset ja ei videostakaan mitään Oscaria saada, mutta ei ole tarviskaan, jos vain on hyvä meininki. Myöhemmin tuli haettua muitakin Anzejn kappaleita, mutta sattuneesta syystä niitä oli todella hintsusti saatavilla.

Liettuan poeka Jerominas Milius, 2008 "Nomads In The Night"

Ihastuminen ensimmäisellä sävelellä, eikä laulajassakaan mitään vikaa ollut ;).
Olen todella pitkään tykännyt "oopperamaisesta" laulannasta, ja tämä oli todella suuri ja iloinen ylläri. Harmi vain ettei pärjännyt kovin hyvin. Biisi soi iPodissa vieläkin erittäin tiuhaan tahtiin ja toimii kännykässä herätyksenä :).


Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai, oli erittäin tervetullut kesähitti ja ainakin meidän sen aikasessa opiskelijatalossa tätä soitettiin ja tanssittiin aika useasti.


Ruotsin edustaja vuonna 2007, The Ark - The Worrying Kind.

Tämä kappale on vain jotenkin niin hyväntuulinen, että ei vain voi olla huonolla mielellä tämän biisin jälkeen. :D

Islannin vuonna 2006 lähettämä maanvaiva, Silvia Night - Congratulations.

Tämä tytsi hankkiutui kaikille juorupalstoille tempauksillaan viisujen aikana (ja mitä varmimmin myös ennen ja jälkeenkin). Siltikin itse kappale on ihan hyväntuulinen.

Norjan 2008 finaaliin saakka päässyt Maria Haukaas Storeng  - Hold On Be Strong.

Kaiken kaikkiaan tämä kappale on vain kaunis, kuten esittäjänsäkin. Plussaa siitä, että lähettävät edustajaksi muunkin kokoisia tytsejä, kuin vain niitä aivastuksia seipään nenässä ja vinkuheiniä.

Tätä listausta voisin jatkaa loputtomiin, mutta päätetään se nyt veikkaukseeni tämän vuoden voittajasta:


Seuraatteko te viisuja? Onko jäänyt hyviä kappaleita/artisteja mieleen? Ketä veikkaatte tämän vuoden voittajaksi?

Ei kommentteja: